Now Reading
Tip van de Redactie: Rondvaart met Brunch door de Biesbosch

Tip van de Redactie: Rondvaart met Brunch door de Biesbosch

Wilt u iets speciaals doen met uw familie/gezin? Combineer dan een onvergetelijke Biesbosch rondvaart met een overheerlijke luxe brunch! Tijdens deze 2 uur durende rondvaart wordt een uitgebreide brunch geserveerd.

Het brunchbuffet aan boord bestaat uit vele warme en koude gerechten zoals bijvoorbeeld verschillende broodsoorten, groentesoep, garnalen, roerei met spek, verschillende salades en nog veel meer!

Nationaal Park de Biesbosch
Drimmelen ligt aan rivier de Amer, middels een kleine oversteek varen we direct het Nationaal Park de Biesbosch in. Het is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.

Review: “Met mooi zonnig lenteweer deden we de rondvaart met luxe brunch. Alles was mooi geregeld… Uitgebreid buffet waar je naar hartelust kon aanschuiven, alles vers en lekker. Onderweg duidelijke uitleg over de Biesbosch, wat interessant was. We hadden na het eten nog ruim de tijd om op het panoramadek in het zonnetje te genieten van de rust en de pracht van de natuur waar we stilletjes doorheen vaarden. Het gaat nooit vervelen..een échte aanrader om even te verpozen tijdens ons meestal jachtige leven !!!”

Boek hier ook deze gezellige Rondvaart met Brunch door de Biesbosch!

Meer TIPS lezen voor een Rondvaart?

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top