Now Reading
TIP van de Redactie: 11-daagse Fly Drive door Portugal en overnachten in pure luxe

TIP van de Redactie: 11-daagse Fly Drive door Portugal en overnachten in pure luxe

11-daagse Fly Drive door Portugal en Overnachten in Pure Luxe

De gerenommeerde hotelketen Vila Galé bezit verspreid over heel Portugal 20 hotels. Deze 4* hotels behoren zonder uitzondering tot de betere hotels in dit segment tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij stelden voor u een speciale fly-drive samen met 6 van deze hotels, inclusief 1x een diner in elk van de hotels. U reist van Porto, via Lissabon, tot aan de stranden van de Algarve.

Programma
U begint uw reis in de levendige stad Porto, dé stad van de heerlijke portwijn! Ontdek de oude sfeervolle wijk Ribiera, de oude porthuizen en genieten van een smakelijk visje bij de stranden van Porto. Na uw bezoek aan het sfeervolle stad Porto vertrekt u het binnenland naar de bisschopsstad Lamego, ten zuiden van de Dourovallei met haar schitterende wijngaarden. Via ’s werelds oudste universiteitsstad Coimbra, bereikt u de hoofdstad Lissabon. Niet alleen geschikt voor een korte stedentrip, maar ook een fantastische stop tijdens uw fly-drive door Portugal.

Breng in Lissabon een bezoek aan het Castelo São Jorge en maak een ritje met de tram. Een aanrader is om de dag af te sluiten in een fado restaurant! Na uw bezoek aan Lissabon rijdt u via de uitgestrekte Alentejo met goudkleurige, glooiende vlaktes vol tarwevelden, afgewisseld met schitterende wijngaarden naar het sfeervolle Evora. Hier proeft u het authentieke Portugal. Vervolgens door naar de zuidelijke kust van de Algarve met haar prachtige baaien met fijn zandstrand.

In Faro eindigt uw reis op het vliegveld waar u de huurauto weer inlevert en terugvliegt naar Amsterdam.

Deze reis is al te reserveren vanaf € 925 p.p.!

Meer weten over het programma van deze 11-daagse Fly Drive Portugal en overnachten in pure luxe?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top