Thuis zitten was nog nooit zo relaxed

Thuis zitten was nog nooit zo relaxed

Hoe ontspant u en op welke momenten zit u vooral in uw luie stoel? Wat dacht u ervan om na een dag hard werken lekker met de benen omhoog te zitten? Of na een lange fietstocht even de rugleuning in de relaxstand te zetten en heerlijk uit te rusten en misschien zelfs wel een dutje te doen. Een relaxstoel kan u net dat beetje extra comfort geven waardoor u nog meer ontspannen kunt zitten en relaxen!
Ontdek hoeveel verschillende relaxfuncties mogelijk zijn en stel uw eigen relaxmoment helemaal naar eigen smaak en gevoel samen.

De relaxstoel heeft drie standen. Zo kunt u kiezen voor: zitten, liggen en relaxen! Daarnaast kunt u kiezen voor diverse opties als een lendepomp (goed voor uw onderrug), topswing (goed voor uw nek) of een comfortabele massagefunctie.

Maar het kan het nóg relaxter. U kunt bij Prominent namelijk ook kiezen uit verschillende gemaksopties, bijvoorbeeld:

  • Verwarming
    Nu de koude winterdagen er aan komen kunt u ook kiezen voor verwarming in uw relaxstoel. U kunt dan comfortabel én warm zitten. Tevens is de warmte goed voor vermoeide spieren en de soepelheid van uw spieren. Uw relaxmoment wordt dan ook nog eens een wellnessmoment . Een bijzonder en aangename extra optie voor in uw relaxstoel die u deze winter waarschijnlijk regelmatig gaat gebruiken.
  • Een handige USB-poort
    Zittend in uw relaxstoel laadt u niet alleen uzelf op, maar kunt u ook meteen uw mobiele telefoon of tablet opladen. U kunt namelijk kiezen voor een USB-aansluiting in uw stoel. Hoe relaxed is dat? Zo heeft u alles binnen handbereik, waardoor u voorlopig uw stoel niet uit hoeft en u extra lang kunt genieten van uw stoel en relaxmoment.
  • Elektrische bediening
    De bediening van de relaxfuncties kan handmatig en elektrisch. De luxe elektrische bediening zorgt voor echt optimaal comfort en in zit in de meeste modellen met stijlvolle tip-toetsen. Deze vindt u in de doorgaans subtiel weggewerkt in de binnenzijde van de armsteun.

Wilt u zelf thuis ook relaxed zitten en het gevoel van wellness ervaren? Bekijk alle relaxfuncties en opties.