Now Reading
Steun uw favoriete restaurants tijdens de crisis

Steun uw favoriete restaurants tijdens de crisis

Het is geen geheim, de horeca bedrijven hebben het zwaar. Restaurants hebben van de een op de andere dag hun zaak moeten sluiten. Tot op de dag van vandaag weten ondernemers niet wanneer ze weer gasten mogen ontvangen. Wilt u uw favoriete restaurant een steuntje in de rug bieden dan zijn dit de mogelijkheden.

Koop een cadeaubon bij uw favoriete restaurant

Momenteel hebben de restaurants geen inkomsten maar wel vaste lasten. Wilt u straks weer genieten van een heerlijk avondje uit, koop dan nu alvast een cadeaubon. Het bedrag waar u straks voor uit eten kunt gaan kan het restaurant nu goed gebruiken.

Annuleer niet maar verplaats uw reservering

Had u al een reservering gemaakt voor een feestje of het jaarlijkse familiediner? Verplaats uw reservering en annuleer niet. Het restaurant wil niets liever dan u op een later tijdstip ontvangen en u had al een reservering gemaakt. Plan een nieuwe datum met uw gezelschap of schuif het hele etentje met een jaar door maar vraag niet nu uw aanbetaling terug. Wel verplaatsen maar nog geen nieuwe datum? Vraag aan het restaurant of u een tegoedbon kunt ontvangen voor uw aanbetaling zodat u op een later tijdstip het bedrag weer kunt verzilveren. Restaurants vragen om nu aanbetalingen terug te betalen kan het einde betekenen.

Afhalen of bezorgen van een maaltijd

Veel restaurants hebben in record tijd hun zaak uitgebreid met afhaal en bezorg maaltijden. Koop lokaal en bestel een heerlijke maaltijd voor thuis. Ging u normaal 2x per maand uit eten? Bestel dan nu 2x per maand een maaltijd en steun uw favoriete restaurants.

Doneer een bedrag

Wilt u een restaurant op een andere manier steunen dan kunt u er ook voor kiezen om een bedrag te doneren. Geen cadeaubon, geen maaltijd maar in plaats van dineren doneren. Steun de restaurants met een vrije gift die kunt missen in deze tijden.

Koop lokaal en blijf uw favoriete restaurants steunen. Een klein gebaar kan in deze moeilijke tijden al van grote invloed zijn. De restaurants kunnen niet wachten om u weer heerlijk in de watten te mogen leggen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top