Speltips om met zijn 2 een spel te spelen

Speltips om met zijn 2 een spel te spelen

Bent u op zoek naar leuke speltips om samen de komende zomeravonden door te brengen? Wij hebben een paar leuke tips op een rijtje gezet voor spellen die u al met zijn 2 kunt spelen. Het leukste is natuurlijk om dit in de zomerzon op het balkon op in de tuin te doen. Is dit lastig omdat de persoon waarmee u wilt spelen verder weg woont? Ook geen probleem bij de tips staan ook 2 spellen die u samen online kunt spelen.

Een spannend avondje met Cluedo

Bent u toe aan een avondje gezelligheid, maar ook een avond met spanning? Dan is Cluedo een aanrader. In dit spel draait het er om dat u het moordmysterie oplost. In het huis waar u zich (in het spel) bevindt is een moord gepleegd en het is aan u om te achterhalen waar dit gebeurt is, wie dit gedaan heeft en met welk voorwerp. Kunt u dit mysterie sneller oplossen dan uw medespeler dan wint u het spel. Het spel kan dus al gespeeld worden met 2 personen, maar zijn er meerdere deelnemers ook geen probleem. Het spel is ook met meerdere personen of meerdere teams te spelen.

Hoe goed bent u in ondernemen?

In het spel Catan gaat het om het bouwen van steden en dorpen. Zorg er voor dat u de strategische plekken uitzoekt. Op deze manier kunt u gemakkelijk grondstoffen verzamelen en zorgen dat u het imperium verder uitbouwt. Heeft u aan het einde van het spel de grootste steden en de meeste winstgevendheid dan bent u de ondernemer van de avond.

Scrabble maar dan online

Het spel Scrabbel is al jaren oud. Sinds een paar jaar is hier ook een populaire online versie van ontwikkeld. Te weten Wordfeud. Het werkt op dezelfde manier als het traditionele bordspel, maar dan op de tablet of mobiel. Je kunt dit spel 1 tegen 1 spelen, maar het is wel mogelijk om meerdere spellen tegelijkertijd te starten. Zo kunt u uw eigen vriendengroep of familie uitnodigen om het spel te spelen. Dit kan tijdens een avondje waarbij u beide gaat spelen en het spel helemaal uitspeelt. Mocht dit niet lukken qua tijd is het ook mogelijk het spel op verschillende momenten te spelen. De tegenstander krijgt een berichtje wanneer u uw woord met een hoge letterwaarde heeft gelegd. Dus ook spelen in verschillende landen is voor dit spel geen probleem!

Rummikub als bordspel of gewoon online

Ook dit spel zullen veel van u al kennen. Een avondvullend spel waarbij de hele tafel vol komt te liggen met de mooiste cijfercombinaties. Krijgt u het voor elkaar om het eerste uw bord leeg te spelen en alle stenen op tafel te leggen? Dan bent u de Rumikub koning of koningin van de avond. Mocht u dit spel ook liever online spelen? Niet getreurd ook van Rummikub is een online versie beschikbaar. Geen grote eettafel vol stenen, maar gewoon alles overzichtelijk op de mobiel, tablet of pc!

Veel spelplezier.