Een spectaculaire rondreis door Canada

Een spectaculaire rondreis door Canada

Canada is een overweldigend groot land, maar liefst qua oppervlakte het twee na grootste land van de wereld. Canada staat voor verlaten wegen, eindeloze ruimte en rust, overweldigende natuur en bijzondere dieren. Canada is een perfecte bestemming om per camper te bereizen, de wegen zijn goed en er veel bijzondere campingplekken.

Must see
De indrukwekkende berglandschappen van de Rocky Mountains mogen niet ontbreken als u een rondreis door Canada maakt. Maar ook de ruige kusten in Atlantic Canada en de lange zandstranden zijn prachtig. Canada kent diverse moderne en levendige steden zoals Toronto of Vancouver. Naast de vele culturen door de jarenlange immigratie trend in Canada, zijn er ook de inheemse First Nations (Indianen) en de Inuit (vroeger ook wel de eskimo’s genoemd) te vinden. Dat maakt Canada perfect voor een rondreis met natuur én cultuur.

Autoreizen Canada
Tijdens uw autoreis Canada kunt u heerlijk genieten van het typisch Canadese buitenleven; wandelen, tennissen, golfen, paardrijden, roeien, windsurfen en mountainbiken zullen uw dagelijkse bezigheden zijn. Ontdek ruige natuurgebieden in West-Canada en maak een excursie op zoek naar beren en walvissen. Wie wil dat nou niet?

Kuoni/Tenzing Travel
Wij, de reisspecialisten van Kuoni/ Tenzing Travel, trekken er ieder jaar op uit om de meest spectaculaire routes, accommodaties en leuke bijzondere plekjes van Amerika voor u te selecteren. We weten precies hoe divers het land is en wat de hoogtepunten zijn. Op basis van deze reiservaringen en bestemmingskennis kunnen wij voor u de perfecte droomreis samenstellen. Door middel van maatwerk stemmen we de reis helemaal af op uw wensen.

In de spotlight:

Best of West Canada – 20 daagse autoreis
Maak een rondreis door West-Canada en verken het land op een rustige en tegelijkertijd actieve wijze. U bezoekt hoogtepunten als de nationale parken Banff en Jasper, Wells Gray en Vancouver Island. Tevens zijn minder bekende, maar niet minder fraaie plekjes opgenomen in deze reis, zoals de Okanagan Valley. Op elke bestemming kunt u diverse facultatieve activiteiten ondernemen, zoals wandelen, kanoën of paardrijden. Kortom, een veelzijdige reis die al het goede van West-Canada verenigt!
Bekijk deze rondreis West- Canada

Mountain Country – 18 daagse autoreis
Tijdens deze populaire reis bezoekt u niet alleen wereldberoemde parken als Banff, Jasper en het Wells Gray National Park, maar rijdt u ook door minder bekende gebieden. Zo maakt u kennis met het pioniersleven van weleer in Barkerville en doorkruist u de mooie Skeena River Valley. Tevens is de overtocht per veerboot door de adembenemende Inside Passage inbegrepen. Met recht de ‘See it All’-reis door West-Canada uit ons programma.
Bekijk deze rondreis

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: