Site TIP: kersthotel.tips

Site TIP: kersthotel.tips

Ben jij op zoek naar een leuk uitje voor kerst, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Neem dan eens een kijkje op kersthotel.tips. Op deze site staan maar liefst 354 verschillende arrangementen met als thema: de feestdagen. Om jou een idee te geven wat je zoal kan vinden op deze site, geef ik je hierbij wat voorbeelden:

Voor wie zo gek is op kerst en niet kan wachten tot kerst, kan alvast in kerstsferen komen met het 2-Daags Sfeervol Kerstmarktarrangement in Zuid Limburg – Gastvrij genieten in Gulpen. Met dit arrangement overnacht je 1 nacht in een comfort kamer, word je ontvangen met gluhwein en kun je ’s avonds genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Je krijgt ook een entreekaart voor de Fluweelengrot en je krijgt kaarten om een gokje te wagen in het casino van Valkenburg. Om het arrangement helemaal compleet te maken, krijg je de volgende ochtend ook een heerlijk ontbijtbuffet.

Voor wie dansend de kerst wilt doorgaan, zit met het Beleef heerlijke kerstdagen met een Diner-Dansant in Limburg op het juiste adres! Je wordt bij het arrangement hartelijk ontvangen met een lekkere borrel, je verblijft 3 nachten in een prachtig hotel in het Limburgse Vlodrop en elke ochtend wordt je uitgerust wakker met een heerlijk ontbijt. Op kerstavond krijg je een heerlijk diner buffet, op 1ste kerstdag kun je genieten van een 5-gangen diner dansant en om de kerst af te sluiten krijg je op 2de kerstdag een 4-gangen kerstdiner. Om de echte Limburgse specialiteit te ontdekken, krijg je ook een voucher voor koffie en vlaai.

Wil jij Giethoorn ook eens in de winter een bezoekje brengen? Dan is het 3 Dagen met Kerst genieten rondom Giethoorn en de Weerribben vanuit Steenwijk zeker de moeite waard! Je wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en een kerstlekkernij. Vervolgens is het tijd om de kamer op te gaan waar je de komende 2 nachten zult verblijven. Op kerstavond kun je genieten van een heerlijk 3-gangen diner en op 1ste kerstdag is er een luxe 5-gangen diner welke voor jou klaarstaat. Na het luxe 5-gangen diner kun je een dansje wagen op dansavond die georganiseerd wordt. Om het kerstgevoel thuis voort te zetten, krijg je een fles bubbels mee naar huis.

Klinken deze arrangementen nog niet fantastisch genoeg? Neem dan een kijkje op kersthotel.tips ik weet zeker dat er voor jou ook een passend arrangement bij zit!

Met vriendelijke groet,

Mélanie
Recreatief.nl/ Kersthotel.tips

Recreatief.nl

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: