Sfeer en comfort, de gashaard is jouw favoriet

Sfeer en comfort, de gashaard is jouw favoriet

Om van je huis een echte thuis te maken is gezelligheid erg belangrijk en er is geen betere manier om gezelligheid in je huis te brengen dan door een gashaard te plaatsen. Ben je nog niet overtuigd? Wij vertellen je waarom een gashaard onmisbaar is in je woning!

Schoonmaken is eenvoudig

Wat ben je met verwarming die gezellig is als je ontzettend veel tijd verliest aan het onderhoud? De droom is natuurlijk om een kachel te hebben die zowel mooi als makkelijk is én daarom is een gashaard juist zo’n goede keuze. Het volstaat om jaarlijks groot onderhoud te laten uitvoeren door een vakman en tussendoor moet je enkel de ruitjes een beetje schoonmaken. Lekker makkelijk!

Geen gedoe met hout

Een houtkachel is ontzettend romantisch. Het is logisch dat veel mensen een voorkeur hebben voor dit soort verwarming, maar er is één groot probleem: je moet het voortdurend opnieuw voorzien van brandstof. Dit wordt na een tijdje erg lastig. Met een gashaard heb je ongeveer dezelfde gezellige uitstraling, maar hoef je geen hout te sprokkelen. Het is aangesloten op je gasleiding waardoor je altijd voorzien bent van brandstof. Dat zorgt er ook voor dat je niet met hout hoeft te zeulen. Bovendien blijft je woning veel netter waardoor je het minder vaak moet schoonmaken.

Geld besparen

Een gashaard heeft heel wat voordelen, maar een van de belangrijkste is dat het je veel geld zal besparen op je energierekening. Met een gashaard behaal je een hoog rendement, zeker als je kiest voor een modern model. Het rendement van zo’n moderne gashaard is heel wat hoger dan dat van andere soorten verwarming zoals een houtkachel. Een goede reden om je verwarming te vernieuwen!

Creëer altijd de juiste sfeer

Creëer altijd de juiste sfeer

De vlammetjes van een houtkachel daar kan je wel urenlang naar staren, maar wist je dat die van een gaskachel nog bijzonderder zijn? Bij die nieuwste gashaarden krijg je een vlammenbeeld dat zo realistisch is dat ze nog nauwelijks van houtkachels te onderscheiden zijn. Gashaarden zijn nog beter, omdat je zelf kan bepalen wat voor vuurbeeld je wilt. Daarom creëer je op élk moment de ideale sfeer!

Een gashaard voor élke interieurstijl

Sommige mensen zijn fan van een strak en luxueus interieur en anderen houden het liever gezellig en klassiek. We hebben allemaal een andere smaak en dat is maar goed ook, maar welke interieurstijl je ook verkiest een gashaard past er altijd geweldig bij.

Tegenwoordig zijn er zo’n moderne gashaarden dat ze je modern interieur nog meer luxe zullen doen uitstralen. Er zijn zoveel mogelijkheden op vlak van design en grootte. Een aanrader voor het modern interieur is bijvoorbeeld een ingebouwde grashaard, maar je kan ook voor een model kiezen met het uiterlijk van een open haard voor in je klassiek interieur. Het fijne aan een gashaard is ook dat je het makkelijk kan laten vervangen. Als je het design beu gezien bent, kan je makkelijk een nieuwe laten plaatsen.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: