Now Reading
De Rowenta Compact Power RO 3985 is de ideale stofzuiger voor de vijftigplusser!

De Rowenta Compact Power RO 3985 is de ideale stofzuiger voor de vijftigplusser!

Het huishouden is niet voor iedereen de favoriete bezigheid, maar helaas moet het wel gebeuren om het huis een beetje aan kant en bewoonbaar te houden. Natuurlijk zijn er tal van apparaten die het huishoudelijk werk gemakkelijker kunnen maken.

Zo hebben wij de Rowenta Compact Power 3985 voor u getest. Wij hebben de volgende voordelen ervaren tijdens het gebruik van deze stofzuiger:

  • Geluidsarm in gebruik
  • Het is een lichtgewicht stofzuiger en compact van formaat
  • Lage stofheruitstoot
  • Grote reikwijdte met een snoer van 8,8 meter

Vooral punt 3 is duidelijk merkbaar tijdens het gebruik van de stofzuiger. U hebt namelijk niet het idee dat u het stof verplaatst, maar dat dit ook daadwerkelijk verwijderd wordt. Dus heeft u last van allergieën of benauwdheid dan zult u merken dat er na het stofzuigen een zuivere lucht achterblijft en uw allergieën minder opspelen.

Ook hebben wij de stofzuiger getest met de speciale extra hygiënische  stofzuigerzak. Deze is ook ideaal voor mensen met huisdieren. Geen stofwolken meer bij het vervangen van de zak dankzij de nieuwe Hygiëne+-zak met zelf sluitende flap voor ultiem gebruikscomfort en perfecte hygiëne.

Ook de compactheid van de stofzuiger is erg prettig. Het gewicht valt hierdoor enorm mee en de stofzuiger is ook gemakkelijk op te bergen. Dus woont u wat kleiner dan is het prettig dat uw schoonmaakartikelen niet te veel ruimte innemen.

See Also
waterkoker

Kortom een aanrader wanneer het om stofzuigen gaat!

Wilt u zelf ook de Rowenta Compact Power RO 3985 in huis hebben? Dan kunt u onder andere terecht bij:

  • Rowenta.nl
  • MediaMarkt
  • Coolblue

Wilt u meer weten over de Rowenta Compact Power RO 3985 bekijk dan online de Facebookpagina van deze stofzuiger

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top