Een riviercruise met de Horizon betekent ontspanning!

Een riviercruise met de Horizon betekent ontspanning!

Zodra u aan boord stapt voelt u de gemoedelijkheid en de vriendelijkheid van de Horizon, uw tijdelijke vakantieverblijf en tweede thuis. Tijdens al deze cruises wordt u begeleid door uw eigen de Jong Intra Vakanties reisleidster Marina Eikelenboom.

Zij zal er samen met de hele bemanning voor zorgdragen dat het u aan niets ontbreekt.
We varen over de mooiste wateren van Duitsland, België en Nederland langs prachtige plaatsen en tijdens de hele reis zult u informatie krijgen over al het moois waar we langsvaren. Ik vertel u graag over het heden en verleden, en deel leuke weetjes en anekdotes.

Dit alles, samen met de heerlijke maaltijden aan boord, zorgen voor een ontspannen vakantie. En natuurlijk ontbreken ook de excursies niet, het is uiteraard geheel uw eigen keuze of u hieraan deelneemt of op eigen gelegenheid de stad en omgeving gaat verkennen. In beide gevallen geldt dat u goed voorbereid het schip verlaat.

U zult u op het hele schip op uw gemak voelen. Op het zonnedek, in de lounge en het restaurant, met grote panoramaramen, of in uw hut waarvan u de ramen heerlijk kunt openschuiven. We begeleiden u graag op ieder moment met alles wat er op een reis kan voorkomen. Op de Horizon bent u verzekerd van een gastvrij en gezellig verblijf!

Cruisen op de Horizon met de Jong Intra Vakanties betekent:

  • Een onbezorgde vakantie
  • Een thuis weg van huis
  • Het gemak van een eigen vaste reisleidster
  • Veilig, Vertrouwd en Vriendelijk
  • Gemoedelijk, Gezellig en Gewoon

Ook een riviercruise maken? Bekijk ons aanbod van riviercruises door o.a. Duitsland, België en Nederland.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: