Review TIP: ALL IN ONE Beautyarrangement in Gouda

Even heerlijk ontspannen en tot u zelf komen. Geniet dan van dit All in One arrangement. U geniet van een gezichtsbehandeling, lichaamsmassage en manicure.

Bent u toe aan een beetje ontspanning, maar weet u niet wat u moet kiezen. Dan is dit het ideale arrangement. U gaat tijdens deze dag genieten van een heerlijke luxe gelaatsbehandeling een uitgebreide lichaamsmassage en uiteindelijk krijgt u ook nog een luxe manicure. Kiezen is dus niet nodig alle behandelingen zijn inbegrepen in dit arrangement. Ons arrangement is te boeken voor zowel dames als heren.

Wie zijn wij?
Deze Schoonheidssalon is al 35 jaar gespecialiseerd in huidverbetering en heeft in die tijd jarenlange ervaring opgedaan met verschillende huidtypes en huidproblemen. Wij streven bij onze behandelingen naar voldoening en resultaat.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:
– Luxe gezichtsbehandeling
– Lichaamsmassage
– Luxe manicure

Nieuwe review: “We hadden het arrangement kado gegeven aan mijn schoonmoeder. Mijn schoonzus en ik gingen gezellig mee. Wat hebben wij genoten van de behandelingen. De dames van “de Oorsprong”zijn heel vriendelijk en behulpzaam.”

Klik hier voor meer informatie over het ALL IN ONE Beautyarrangement in Gouda!