Now Reading
Review Oud en nieuw vieren aan zee

Review Oud en nieuw vieren aan zee

Oud en nieuw eens op een hele andere mnaier beleven? Met de voetjes in de zee en genieten van een heerlijke dag afsluitend met een super jaarwisseling?

Bij deze arrangementen aan zee is dit presiec wat u kunt verwachten.

3-daags Oud & Nieuw arrangement aan zee

M. Hoffland hamers: Cijfer 9.
We waren voor het eerst met oudjaar niet thuis.we hadden dit geboekt en hadden geen idee wat ons te wachten stond. Nou dat was heel wat,wat een geweldige ambiance, warm ontvangst, zalen mooi versierd,het eten was super verzorgd en heel lekker, kortom geweldig. Er was ruim voldoende eten en drinken en de muziek was goed en lekker gedanst. De sfeer was super, kortom een gezellig feest en zeker voor herhaling vatbaar .complimenten voor het personeel en de organisatie en we komen zeker terug.

Sylvesterarrangement – Vier Oud & Nieuw aan de Zeeuwse kust

A. De Backer: Cijfer 8
Ons verblijf is zeer goed meegevallen. We waren aangenaam verrast dat Renesse \”leeft\”. Het eten tijdens het arrangement was echt zeer zeer lekker en er was genoeg van alles. We hebben genoten van onze wandeling naar het strand. Het enige minpunt voor ons was dat het hotel wel dringend toe is aan renovatie; zeer verouderd (wel proper). Een dikke pluim voor het personeel; zij waren echt heel vriendelijk. Kortom, een aanrader.

3-daags Sylvesterarrangement – Vier Oud & Nieuw in Zeeland

Lees ook
Oud en nieuw in Zeeland met Live Muziek

Mevrouw Koning: cijfer 10
De omgeving van het hotel is prachtig. We hebben eindeloze wandelingen gemaakt door de duinen en over het prachtige strand. Ook in de wintermaanden is het heerlijk om over het Zeeuwse strand te wandelen. Ook hebben we optimaal genoten van de wellness faciliteiten van het hotel. De verwarmde zwembadrand heeft ons aangenaam verrast, zo konden we lekker relaxen met onze voeten in het water.

Met recreatieve groet,

Kevin Wanschers
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top