Relaxtips – 4 tips voor een ultiem relaxmoment

Relaxtips – 4 tips voor een ultiem relaxmoment

Prominent heeft samen met Libelle een relaxonderzoek uitgevoerd. Aan 1.426 Libelle-lezeressen vroeg Prominent hoe vaak zij een relaxmoment plannen. En relaxen doen we te weinig, zo blijkt.

Bijna 9 op de 10 vrouwen heeft relaxmomenten nodig om met de drukte van alledag om te gaan terwijl bij maar liefst 72% van de vrouwen de week vaak al volgepland is zonder er erg in te hebben. We hebben het dus druk!

Druk, druk, druk
Als we tijd hebben gevonden voor een relaxmoment, plannen we het liefst een dagje wellness of kruipen we in een stoel met een goed boek. Alleen geeft maar liefst 45% van de ondervraagden aan te weinig tijd te hebben om te relaxen. Tijd dus voor wat ultieme relaxtips.

1. Kopje thee
Even lekker niets doen met een kopje thee is een van de top 3 relax-activiteiten. Het drinken van een kopje thee is al eeuwen een middel dat helpt ontspannen. Meidoornthee, kamille en lavendelthee zorgen voor een extra rustgevend effect.

2. Ultiem comfort
Uit het relaxonderzoek blijkt dat maar liefst 43% van de lezeressen het beste zittend ontspant. Alleen al van het op een fijne plek zitten, kunnen ze genieten. Zet een heerlijke luie stoel op een lekker plekje in huis en relaxen maar.

3. Wellness moment thuis
Even lekker niets. 42% van de vrouwen graag regelmatig naar een wellness resort om te ontspannen. Wist u dat u wellness ook in huis kunt halen met een heerlijke massagefunctie en verwarming in uw relaxstoel? Lees meer >>

4. De relax-app
Vergeet u ook vaak een relaxmoment voor uzelf te nemen? De relax-app helpt u meer ontspannen. De app geeft tips en houdt bij of u goed bezig bent.
>>Download  de gratis relax-app<<

Prominent is dé relaxstoelenspecialist van Nederland. Hun missie? Heel Nederland relaxter maken met behulp van een ruim assortiment relaxstoelen met zeer uitgebreide functies als verwarming, massagestand, usb-poort of handige sta-op functie. Ook relaxter worden? Bekijk dan de relaxstoelen van Prominent.