Reizen met chauffeur en reisleiding

Reizen met chauffeur en reisleiding

Als u graag in een groep reist, staat of valt uw vakantie met een goede chauffeur en een deskundige en prettige reisleider. De Jong Intra stelt daarom hoge eisen aan de mensen die u begeleiden. Zij zijn onze ambassadeurs!

De reisleiders van De Jong Intra willen niets liever dan hun kennis en enthousiasme over hun land met u delen. Ze zijn veelal gespecialiseerd in meerdere landen en sommige reisleiders wonen er ook zelf. Onze reisleiding heeft uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden; ze geven duidelijke uitleg en instructies waar nodig, zorgen voor een goede sfeer onderweg en hebben oog voor iedereen in de groep!

Ook aan onze chauffeurs stellen we hoge eisen. Zo krijgen zij regelmatig opfriscursussen op het gebied van veiligheid en techniek. Onderdelen daarvan zijn bijvoorbeeld training in rij-optimalisatie en EHBO. Maar onze chauffeurs zijn ook, samen met uw reisleiding, uw gastheer. Daarom krijgen zij een cursus gastheerschap en sociale vaardigheden.

Aan het einde van een reis krijgen onze chauffeurs en reisleiders vaak welgemeende bedankjes van hun gasten. De Jong Intra is trots op de mensen ‘in het veld’! Wilt u ook op reis en bent u benieuwd naar ons aanbod busreizen? Op de website van De Jong Intra vind u het complete overzicht.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: