Now Reading
Reinigingsproducten

Reinigingsproducten

Het is belangrijk dat u uw hoortoestel regelmatig schoonmaakt. Dit zorgt namelijk voor een optimale geluidsweergave en een langere levensduur van uw hoortoestel. Daarvoor kunt u bij Schoonenberg speciale reinigingsproducten kopen. Deze zijn speciaal samengesteld om effectief en vooral ook veilig af te rekenen met kwalijke bacteriën en oorsmeer.

DryBox
De DryBox is ideaal voor het reinigen en drogen van het hoortoestel. Ultraviolet licht doodt bacteriën, schimmels en virussen, en verkleint de kans op oorontstekingen. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat het hoortoestel langer meegaat. Het perfecte apparaat om uw hoortoestel elke dag in topconditie te houden!

De DryBox is tijdelijk verkrijgbaar in de Schoonenberg winkels met € 20,- korting.
Lees meer over deze actie.

Alles-in-één reinigingssets
Voor uw gemak verkoopt Schoonenberg complete hygiënesets. Deze zijn speciaal afgestemd op de diverse soorten hoortoestellen. De reinigingssets bevatten alle producten die nodig zijn voor het reinigen en drogen van uw hoortoestel en oorstukjes. Daarnaast raden we u aan om iedere twee jaar uw oorstukjes te vervangen. Deze zijn gewoon los verkrijgbaar in uw Schoonenberg winkel.

Lees ook
schoonmaken van uw oren

Compleet Hoorcomfort Pakket
Voor uw gemak biedt Schoonenberg tevens het voordelige Hoorcomfort Pakket aan. Dit complete pakket bevat alles voor reiniging en gebruik van uw hoortoestel. Van reinigingsproducten en hoortoestelbatterijen tot handige accessoires. Het Hoorcomfort Pakket biedt u maar liefst € 30,- voordeel.

Ook los verkrijgbaar
Uiteraard zijn de diverse hygiënische producten ook los verkrijgbaar in de Schoonenberg winkels:
– reinigingstabletten;
– reinigingsspray;
– reinigingsdoekjes;
– droogcapsules;
– elektronische droogetui.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top