Now Reading
Redactie TIP: Vriendinnenweekend op een prachtig Landgoed en dagje Shoppen in Den Bosch

Redactie TIP: Vriendinnenweekend op een prachtig Landgoed en dagje Shoppen in Den Bosch

U komt aan op ons 14 ha landgoed, dit landgoed straalt alles uit waar het hotel voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie.

Wij regelen voor u een taxi naar het bruisende Den Bosch, zodat u kunt genieten van de leuke boutiques, winkels en terrassen. Uiteraard adviseren we u dan ook om de échte Bossche Bol te proberen. De historische binnenstad biedt genoeg bezienswaardigheden om tussen het shoppen de geheimen van Den Bosch te ontdekken. Na een voldane dag shoppen, zorgen wij dat u weer opgehaald wordt per taxi, die u weer veilig terugbrengt naar het hotel. Een drankje meer of minder in de binnenstad kan dus zeker geen kwaad.

Eenmaal terug in het hotel, kunt u uitgebreid gebruik maken van onze wellness en het zwembad om u daarna terug te trekken in de modern ingerichte Comfort Kamer.

Aanschouw ’s ochtends het mooie ochtendgloren over het landelijke uitzicht vanuit uw hotelkamer, waarna u vervolgens kunt genieten van ons heerlijk uitgebreide ontbijtbuffet.

Het hotel
Het hotel biedt moderne kamers en gratis WiFi in een rustige, groene omgeving. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen kabeltelevisie, zithoek, telefoon, laptopkluis en een bureau.

In totaal beschikt het hotel over 196 hotelkamers waarbij u de mogelijkheid heeft te kiezen uit een ligbad of douche. Alle kamers zijn voorzien van Rituals badproducten voor de ultieme ontspanning. Tevens kan er rekening gehouden worden met speciale wensen zoals andere kussensoorten, speciaal matras, allergieën, badjassen.

Wees er alstublieft op bedacht dat huisdieren niet zijn toegestaan in het hotel.

Faciliteiten en wellness in het hotel
Het overdekte zwembad is dagelijks geopend en beschikbaar voor de hotelgasten. De afmetingen van het zwembad zijn 14 x 7 meter met een diepte van 1.40 meter. Bij het zwembad vindt u een sauna en een infraroodcabine. Deze zijn ingesteld op verschillende temperaturen.

De 2 squashbanen bevinden zich in de oude boerderij en liggen op ongeveer 50 meter afstand van het hoofdgebouw. U kunt hiervoor reserveren bij de receptie en zij kunnen u tevens voorzien van een squashracket en ballen. Een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquash-bal op een standaard squashbaan. Bij SoccerSquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur zodanig schiet dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is.

Het hotel beschikt over een ruime professioneel ingerichte Gym in de Boerderij, gelegen op ongeveer 50 meter afstand van het hoofdgebouw. Deze is uitgerust met apparatuur van Technogym en beschikt over 2 loopbanden, 3 fietsen, een crosstrainer en een cardio wave. Tevens is er diverse workout apparatuur.

Lees ook
Giethoorn verkennen

Op het landgoed bevinden zich ook 2 all-weather tennisbanen. Ook voor de tennisbanen kunt u reserveren bij de receptie. Zij kunnen u tevens voorzien van tennisrackets en ballen. De banen zijn niet verlicht.

Naast de tennisbanen ligt een beach volleybalveld en een mini voetbalveld. Zowel een volleybal als voetbal zijn bij de receptie verkrijgbaar voor gebruik. Het mini voetbal wordt gespeeld met extra kleine goals.

De golf driving range is voorzien van overdekte afslagplaatsen en diverse afstanden zijn aangegeven op de range. Naast de driving range ligt de putting-green. Bij de tennisbanen ligt de chipping-green; een bunker met 3 holes. Via de receptie zijn tegen een kleine vergoeding muntjes te koop, waarmee u bij de driving-range ballen kunt verkrijgen. Op aanvraag is een clinic mogelijk door een van onze pro’s.

Van alles te beleven dus op ons landgoed! Boek hier ook zo’n Ideaal Vriendinnenweekend met dagje Shoppen in Den Bosch!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top