Now Reading
Redactie TIP: Kerstfeest op de Partyboot in Rotterdam

Redactie TIP: Kerstfeest op de Partyboot in Rotterdam

Kerstfeest is een feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met familie & vrienden en gezelligheid rond de kerstboom. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en natuurlijk de feestdagen.

Vier de kerst dit jaar met een onvergetelijk feest aan boord. Op stijlvolle wijze glijdt De Majesteit over De Maas langs de wereldberoemde Skyline en door de moderne en authentieke havens.

Vier de kerst dit jaar met een onvergetelijk feest aan boord!
Welkom aan boord! Een spannend moment, als u aan boord stapt van Raderstoomboot De Majesteit. Bij binnenkomst wordt u door onze kapitein en zijn bemanning verwelkomd. De Kerstman zorgt voor een warm onthaal met een feestelijk drankje en luxe hapjes. Alle salons aan boord zijn gedecoreerd in een stijlvolle en gezellige kerstsfeer.

Na onze vriendelijke ontvangst kunt u de sfeervolle ambiance van het schip zelf ervaren. Aan uw gereserveerde tafel(s) bent ualtijd zeker van een comfortabele zitplaats. Maar uiteraard nodigen wij u van harte uit om in de prachtige salons en bij de doorkijk rond de machinekamer een kijkje te nemen.

Kerstfeest Rotterdam

Het Kerstfeest wordt verzorgd met een swingend entertainmentprogramma.De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een stijlvolle live-band, met een onuitputtelijk repertoire. Natuurlijk ontbreekt de dansvloer niet, er kan dus volop gedanst worden.Daarnaast verzorgen de entertainers aan boord voor de vrolijke noot. Ook de kinderen worden op deze eerste kerstdag extra verwend. En uiteraard maakt de kerstman dit feest compleet.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Kan alleen maar zeggen superavond gehad samen met zus en zwager!! Personeel uiterst vriendelijk, en het eten was super!! Toppie voor jullie allemaal die gezorgd hebben voor een heel leuk varend kerstdiner!!!”
Koos en Bettie Hooijmans geven een 10!

Wilt u ook genieten van het Kerstfeest op de Partyboot in Rotterdam?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top