Now Reading
Prullenbak vaccin zeer populair

Prullenbak vaccin zeer populair

Prullenbak vaccin

Afgelopen week is de website Prullenbakvaccin.nl online gegaan. Sinds de website online is worden huisartsen platgebeld en staan er aan het eind van de dag rijen bij de priklocaties. De website wordt dagelijks goed bezocht en het initiatief lijkt een groot succes. De website is in het leven groepen om verspilling van corona vaccins tegen te gaan. Vaccins kunnen niet altijd goed bewaard worden waardoor ze aan het einde van de dag in de prullenbak belanden. Zonde natuurlijk en er zijn genoeg mensen die zo voor de zomervakantie staan te springen om een vaccin.

Om wat voor een vaccins gaat?

De vaccins die op de website prullenbakvaccin.nl worden aangeboden zijn door het Europees Geneesmiddelenbureau en het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen toegelaten en geregistreerd tegen het Coronavirus. Het gaat dus om goed gekeurde vaccins. De site is er echt voor om verspilling van goede vaccins tegen te gaan.

Hoe werkt het het prullenbak vaccin?

Huisartsen of prikinstellingen kunnen zich registreren bij de website. De prik locatie kan zelf een of meerdere tijdsloten ingeven waarop mensen zonder vaccin afspraak zich kunnen melden. Zodra de prik locatie aangeeft dat er vaccins beschikbaar zijn kleurt hun locatie blauw en kunnen ongevaccineerde volwassenen naar de locatie toe om kans te maken op een vaccin. Iedere volwassenen komt in aanmerking voor een prullenbakvaccin mits zij geen klachten hebben of onderliggende ziekten. Op is op. Het kan voorkomen dat de vaccins al op zijn wanneer u op de locatie bent aangekomen.

Dat het prullenbak vaccin populair is bleek afgelopen dagen wel. Mensen die nu nog niet in aanmerking komen voor een vaccin maar deze wel graag willen maken maken op deze manier toch kans op een vaccin. Met de zomervakantie voor de deur zijn mensen bereid om in de rij te wachten op hun prik.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top