Profiteer van hoge kortingen en leuke acties!

Profiteer van hoge kortingen en leuke acties!

Bij 4-sterren Hotel Grossfeld geniet je altijd van hoge kortingen en leuke acties. Of je nu ver van tevoren boekt of juist kiest voor een last minute, er is altijd wel een actie die aansluit op jouw specifieke wensen!

Last minute deals april

Vier de lente bij Hotel Grossfeld en kom volop genieten van luxe voor een zachte prijs! Tijdens deze lente Last Minute deals kom je voor een heerlijke midweek naar Hotel Grossfeld in Bad Bentheim. Hier geniet je niet alleen van de rust en de ruimte in het hotel, maar ook van de prachtige natuur en cultuur in deze mooie bosrijke omgeving.

Deze lente last minute deals bij Hotel Grossfeld zijn ‘DE LUXE + ALL-IN’* arrangementen, dit houdt in dat naast het ontbijt en avondeten, ook de drank is inbegrepen. Tevens verblijf je in een luxe kamer!

Lente midweek DE LUXE ALL-IN (14 tot 26 april 2019)

*DE LUXE + ALL-IN: het gratis drankenpakket bevat van 14:00u – 20:00u gratis koffie + thee en van 17:30u – 20:00u gratis tapbier, huiswijnen en frisdranken. Beperkt aantal kamers beschikbaar. OP = OP!

Arrangementen bij Hotel Grossfeld

Naast de verschillende acties, heeft Hotel Grossfeld ook vaste arrangementen die zij aanbieden. Hierbij kan je kiezen uit het ‘DE LUXE ALL-IN’ arrangement of het ‘CLASSIC’ arrangement. Bij het ‘CLASSIC’ arrangement geniet je van halfpension, het ontbijt en diner is hierbij inbegrepen, drank dien je apart af te rekenen! Bij de ‘DE LUXE ALL-IN’ is de drank bij de prijs inbegrepen.

Lente feestdagen

Midweek

Week

Weekend

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: