Now Reading
Praxis deelde uit op 50PlusBeurs

Praxis deelde uit op 50PlusBeurs

Praxis was dit jaar voor het eerst aanwezig op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 16 tot en met 20 september 2014 introduceerde Praxis haar nieuwe voordeelpas ‘MijnPraxisPLUS’ voor klanten vanaf 50 jaar. En met succes!

Overdonderd
Praxis winkelmanager René Hendriks: “We werden overdonderd door het aantal bezoekers dat elke dag naar onze stand kwam. Dat hadden we echt niet verwacht. In vijf dagen tijd hebben we 27.000 passen uitgedeeld en we zien al dat klanten door heel Nederland de pas komen gebruiken. Naast de MijnPraxisPLUS-pas deelden wij ook Praxis shoptassen uit en die waren werkelijk niet aan te slepen. Echt leuk om zoveel bezoekers met een Praxis shopper te zien lopen. Zelfs tot op station Utrecht Centraal zag het geel van de Praxis tassen!”

Bezoekers konden op de stand ook meedoen aan een wedstrijd: wie raadt het beste hoeveel schroeven en pluggen er in de grote vaas zitten? Er werd fanatiek gerekend en elke dag is er één bezoeker met de beste schatting blij gemaakt met een Praxis cadeaukaart t.w.v. €100.-. Bovendien kregen elke dag tien bezoekers een troostprijs van een Praxis cadeaukaart t.w.v. €10.-.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top