Now Reading
Pousada Rondreis Portugal langs Alentejo en de Kust van Lissabon

Pousada Rondreis Portugal langs Alentejo en de Kust van Lissabon

De ideale manier om Portugal te ontdekken is door te overnachten in typische Portugese pousadas. Op deze manier maakt u echt kennis met de rijkdom van de Portugese cultuur, historie en tradities. Pousadas zijn veelal historische en cultureel belangrijke gebouwen die zijn omgebouwd tot (vaak) luxe hotels.

Pousada Rondreis Portugal langs Alentejo en de kust van Lissabon

De Alentejo en Lissabon kust
Pousadas zijn veelal historische en cultureel belangrijke gebouwen die zijn omgebouwd tot (vaak) luxe hotels. Ze bevinden zich zowel in historische steden, zoals bijvoorbeeld de werelderfgoed stad Evora die u tijdens deze reis bezoekt, als in schitterende natuurgebieden.

De Alentejo staat bekend om de weidse en agrarische aanblikken, de rijke cultuurschatten en oude vestigingsstadjes, denk hierbij aan de stenencirkel in Guadelupe, het marmer van Estremoz dat tot het mooiste marmer ter wereld behoort en de mooie kathedraal in Evora. Vanuit de Alentejo reist u door richting de kust rondom Lissabon. Deze regio staat bekend om zijn imposante rotsen aan de kust, uitgestrekte zandstranden, de sprookjesachtige dorpjes en mooie kustplaatsen. Met uw huurauto rijdt u van pousada naar pousada, onderweg genietend van al het fraais dat Portugal te bieden heeft. Zo slaapt u elke avond in een andere ‘paleisje’.

Deze Fly Drive is al te boeken vanaf € 599 p.p.

Benieuwd naar het programma? Klik hier voor het programma voor deze Pousada Rondreis Portugal langs Alentejo en de kust van Lissabon.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top