Now Reading
Portugal Exclusief! 8-daagse Luxe Fly Drive

Portugal Exclusief! 8-daagse Luxe Fly Drive

Tijdens deze autoreis van Porto via Lissabon naar de Algarve overnacht u in vier exclusieve 5* Relais & Chateaux hotels. In elk van de hotels geniet u 1x van een exclusief 4-gangendiner inclusief passende wijnen. Twee van de restaurants zijn bekroond met een Michelin-ster.

Deze reis herbergt vele bezienswaardigheden en geeft u een uitstekend beeld van Portugal. De route biedt u vele mogelijkheden om naar eigen inzicht te genieten op de plekken die u aanspreken. Onderweg genietend van prachtige vergezichten en authentieke dorpjes.

8-daagse Luxe Fly Drive door Portugal

Dag 1 Vlucht naar Porto, Porto-Amarante (ca. 40 km)
Na aankomst op de luchthaven van Porto neemt u de huurauto in ontvangst en rijdt u in korte tijd naar het Casa da Calcada Relais & Chateaux in Amarante. Hier geniet u van een heerlijk diner en overnachting in één van luxe kamers.

Dag 2 Amarante-Porto (via het Dourodal, ca. 160 km)
Maak vandaag een prachtige rit door de bakermat van de portwijn, het Dourodal. Geniet op één van de trendy terrassen aan de Atlantische oceaan of maak een tussenstop voor een lunch van gegrilde sardientjes in Afurada. ’s Avonds geniet u in het restaurant van hotel The Yeatman in Porto van een overheerlijk diner.

Dag 3 Porto
Een hele dag om te genieten van deze fantastische stad. De oude stadswijk Ribeira, het schitterende Palacio da Bolsa, de kerk van Sao Francisco, de ontelbare portwijnkelders, de keuze is aan u. Na “thuiskomst” nodigt de uitgebreide spa van het hotel uit voor een ontspannen bezoek.

Dag 4 Porto-Cascais (340 km)
Op tijd op pad vandaag om onderweg tijd te maken voor een paar interessante stops, zoals bijvoorbeeld Obidos. Bij aankomt in Fortaleza do Guincho, een tot hotel omgebouwde voormalige vesting, prachtig gelegen aan het strand, wacht uw diner in het sterren restaurant van het hotel.

Dag 5 Cascais
Gelegen op slechts 30 km is deze dag de gelegenheid tot een bezoek aan Lissabon. Een ritje in de tram naar het Castelo de Sao Jorge is een absolute must. Geniet in de kleine straatjes rondom van een lekker glaasje wijn met hapjes van het huis. U zult merken dat Lissabon u betovert en dat deze ‘witte stad’ aan de Taag zoveel moois te bieden heeft dat u zeker terug wilt.

Dag 6 Cascais-Praia da Rocha (ca. 310 km)
Vandaag bereikt u het zandstrand van de Algarve. In Praia da Rocha wacht u een oase van rust en goede smaak in het bijzondere Bela Vista hotel. Het diner hier zal niets te wensen over laten.

Dag 7 Praia da Rocha
Een goede suggestie: een dag in het achterland van de Algarve in het Monchique gebergte met lunch in het kuuroord Caldas de Monchique. Maar u kunt uiteraard ook een dag aan het strand doorbrengen. Het ligt tenslotte “voor de deur”.

Dag 8 Praia da Rocha-Faro (ca. 50 km), terug vlucht vanaf Faro
Afhankelijk van het tijdstip van uw terugvlucht rijdt u direct naar de luchthaven of pikt u nog een terrasje op Praia de Faro.

Deze 8-daagse Fly Drive is al te boeken vanaf € 1939 p.p.

Klik hier voor deze 8-daagse Luxe Fly Drive door Portugal!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top