Now Reading
Persoonlijke service en advies bij Scootmobiel Comfortabel

Persoonlijke service en advies bij Scootmobiel Comfortabel

Scootmobiel Comfortabel: Persoonlijke service bij het leveren en repareren van scootmobielen

Vanuit het mooie Brabant drijft Olof Geurts in Oosterhout zijn landelijk bekende bedrijf Scootmobiel Comfortabel. Dit is een webwinkel voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Geurts is afkomstig uit de autobranche en heeft daardoor een fascinatie voor alles dat rijdt. Daarbij heeft hij ook nog een voorliefde voor bijzondere wensen en aanpassingen aan scootmobielen. Gecombineerd met zijn klantvriendelijkheid is hij een populaire aanbieder van scootmobielen.

Door zijn persoonlijke aanpak weet hij precies wat de klanten willen. Bij de levering krijgt iedereen veel persoonlijke aandacht en wordt alles uitgelegd, zodat de klant direct de weg op kan.

Daarnaast geeft hij ‘pechhulp’ in heel Nederland. Omdat gebruikers hem al kennen vanwege de bezorging, zijn de lijntjes kort en staat Geurts altijd snel voor de deur.

Tips voor het kopen van een scootmobiel

De keuze voor een scootmobiel is heel persoonlijk, want het gebruik en iemands omstandigheden kunnen nogal verschillen.

Baseer de keuze van uw scootmobiel op deze 8 punten:

  1. Hoe lang is de accuduur?
  2. Wat is de mate van comfort?
  3. Wilt u voor een type met 3, 4 of 5 wielen?
  4. Wat is de snelheid?
  5. Wat is de afmeting? (Handig om te weten vanwege de stalling)
  6. Is het maximum draagvermogen voldoende?
  7. Kunt u de kosten declareren bij de overheid of ziektekostenverzekeraar?
  8. Wat zijn uw budgetmogelijkheden?

Krijgt u de scootmobiel vergoed?

Een vergoeding via de zorgverzekering is per 2021 helaas nergens meer mogelijk. Daarnaast zijn er nog andere instanties met andere regelingen, zoals de WMO of PGB. Scootmobiel Comfortabel heeft een informatief blog op de site over het vergoeden van een scootmobiel in 2021.

Scootmobiel kopen tijdens de coronacrisis

Het is moeilijk om zelf te bepalen welk model veilig is en voldoet aan uw eisen. Bij een eventuele lockdown is het kopen van een scootmobiel extra lastig. Want net als een nieuwe auto zal u eerst even met eigen ogen willen kijken en een proefrit willen maken.

Tijdens de corona helpt de heer Geurts waar mogelijk via telefoon, e-mail en de website. Hierop is ook een goed gelezen blog met handige tips en veel nuttige informatie over scootmobielen.

Kies voor een speciaalzaak voor een scootmobiel

We raden mensen af om een scootmobiel te kopen bij algemene webwarenhuizen als een Bol punt com. Mocht er bijvoorbeeld een reparatie noodzakelijk zijn of u verlangt service om een willekeurige reden, kies dan niet voor een klein prijsverschil bij een bedrijf dat naast boeken of speelgoed de scootmobielen er even bij doet.

Dus als u niet houdt van ‘fabrieken’ waar u mogelijk als een nummertje wordt behandeld, dan is het bedrijf van de heer Geurts de plek waar u moet zijn.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top