Now Reading
Overal je eetdagboek bijhouden met een nieuwe app!

Overal je eetdagboek bijhouden met een nieuwe app!

Al 200.000 mensen werken aan hun eetpatroon via Mijn Eetmeter op mij voedingcentrum. Vanaf nu is dat nog gemakkelijker, want met de nieuwe app Mijn Eetmeter heb je geen computer nodig, maar werk je overal je gegevens bij via je smartphone.

De Mijn Eetmeter app geeft persoonlijke voedingsadviezen, gebaseerd op leeftijd, gewicht, geslacht en bewegingsniveau. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorieën eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf. Je krijgt grip op je gewicht met de ingebouwde BMI-meter.

Betrouwbaar en uitgebreid
Mijn Eetmeter app geeft inzicht in 25 verschillende voedingsstoffen: van vitamines en mineralen, tot vetten en koolhydraten. Alle gegevens komen uit de Levenmiddelendatabank (LeDa) van het Voedingscentrum en RIVM. Hiermee ben je altijd verzekerd van de meest betrouwbare gegevens over je voeding. De gratis app is een onderdeel van de tools op Mijn Voedingscentrum. Gebruikers kunnen ook offline gegevens invoeren, zo gauw er weer een internetverbinding is, worden alle gegevens gesynchroniseerd.

Download de app
De app is te vinden in de iPhone-store: Klik hier! De Android-versie van de app zal binnenkort verschijnen.

Meer informatie: Mijnvoedingscentrum.nl

Voedingscentrum – eerlijk over eten
Het Voedingscentrum informeert consumenten over – en stimuleert hen tot een gezonde en meer duurzame voedselkeuze. Het Voedingscentrum is de autoriteit die aan consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie geeft over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze. Het Voedingscentrum bevordert gezond en duurzaam gedrag bij consumenten en stimuleert de industrie tot een meer verantwoord voedselaanbod. Daarbij zoeken we de medewerking van lokale professionals en andere relevante partijen. Het Voedingscentrum wordt gefinancierd door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Lees ook
stoppen met roken

 

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top