Now Reading
Oud en nieuw reviews

Oud en nieuw reviews

Een heerlijk oud en nieuw in gedachten maar u weet nog niet waar naar toe?

Deze reviews van vorige bezoekers vertelt u precies waar u wezen moet met de komende jaarwisseling.

4-Daags Oud & Nieuw aan Zee arrangement

Kerstshoppen in Alkmaar of in het pittoreske Bergen? Een winterse wandeling door de duinen of op het strand? Binnen brandt de kachel en bereidt de Chef-kok met zijn keukenbrigade de heerlijkste gerechten. Beleef ook dit jaar met vrienden en familie een fijne jaarwisseling in Schoorl:

Review: L.Tilburg: 9

Super verblijf gehad. Heel mooie en nette kamers. Lekker gegeten in een mooi aangekleed kader. Een grote pluim voor het vriendelijk en gedienstig personeel. Wij zelf zullen het zeker aanbevelen indien men onze mening vraagt. Overwegen zelfs nu reeds om samen met het andere koppel waar we samen het arrangement hadden geboekt om dit voor het volgende oud & nieuw arrangement indien er een volgt dit opnieuw te boeken.

Heerlijk 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente

Tijdens de feestdagen is het hotel in Twente warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. Kom met Oud en Nieuw heerlijk genieten in Twente.

review: Anoniem: 9

Wij hebben genoten van oud en nieuw in Twente. De groene omgeving nodigde ons uit om prachtige wandelingn te maken door de bossen. ’s Avonds schoven we aan voor een uitgebreid diner. Ook konden we nog lekker genieten van de wellnessfaciliteiten in het hotel. Wij hebben echt genoten van dit geweldige oud en nieuw arrangement in de bossen van Twente.

Oud & Nieuw vieren aan zee – 2 dagen genieten in Egmond aan Zee

Lees ook
Oud en nieuw met Live muziek op de Veluwe

Nog geen plannen met Oud & Nieuw? Kom dan naar Egmond aan Zee en geniet 2 dagen van een geweldig Oud & Nieuw met schitterend vuurwerk.

review: Anoniem: 9

Mooi nieuw en toch sfeervol hotel. Uitzicht aan de zeekant is adembenemend. (aanrader) Uitzicht aan de achterkant niet de moeite waard. Vriendelijk personeel. Op Nieuwjaarsdag kwam iedereen tegelijk ontbijten, waardoor het erg vol was in de ontbijtruimte. Toch was er voor iedereen nog een plekje.

Met recreatieve groet,

Kevin Wanschers
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top