Op zoek naar de beste internet provider? Gebruik de advies-tool

Op zoek naar de beste internet provider? Gebruik de advies-tool

Wil je graag overstappen van internet provider, of ben je op zoek naar wie je eerste provider moet worden? Hoe vindt je dan het beste internet? Je kunt natuurlijk direct naar de websites van alle internet providers gaan om te bekijken wat ze aanbieden, maar dit is een tijdrovende klus. De makkelijkste manier om internet te vergelijken is met behulp van een ‘advies-tool’. Hiermee vindt je in slechts een paar stappen de beste internet provider voor jou.

Het beste internet vergelijken

Internet vergelijken wordt steeds makkelijker door het grote aantal internet vergelijkingswebsites. Zo krijg je snel een eerlijk en objectief beeld van alle beschikbare internet abonnementen op jouw adres. Door alle beschikbare abonnementen op jouw postcode te vergelijken, vind je in een mum van tijd de beste internet provider.

In tegenstelling tot direct overstappen via de website van internet aanbieders of aan de deur, kan het maken van een vergelijking je bovendien gemakkelijk tientallen euro’s per jaar besparen.

Beste internet provider op jouw adres

De provider met het beste internet op jouw postcode, levert over het algemeen de hoogste prijs/kwaliteit verhouding op dit moment. Hierbij is rekening gehouden met je persoonlijke voorkeuren. Zo geef je bijvoorbeeld aan of je extra zenderpakketten wilt en hoeveel tv-ontvangers je wilt bij je abonnement.

Gebruik de beste internet advies-tool

De advies-tool op Beste Internet Provider is een unieke advies-tool ten opzichte van andere internet vergelijkers. De advies-tool laat namelijk niet alleen maar zien welk(e) type(n) internetverbinding en welke snelheden beschikbaar zijn op jouw adres, zoals veel internet vergelijkers doen.

Landelijke beoordeling providers

Zo neemt deze advies-tool neemt ook reviews en beoordelingen mee uit landelijk kwaliteitsonderzoek van twee grote partijen en voorlichters op het gebied van onder andere internet: Tweakers en de Consumentenbond. Op basis van deze beoordelingen, samen met de beschikbaarheid op jouw postcode, zie je eenvoudig welke provider over het algemeen het beste internet levert.

Tweakers Awards

Tweakers houdt jaarlijks een poll: de Tweakers Awards, waarin bezoekers gevraagd wordt wie de beste internet provider is. De uitkomst van de Tweakers Awards wordt meegenomen in de advies-tool.

Consumentenbond

De Consumentenbond daarnaast, heeft een internet panel waarbij de panelleden maandelijks gevraagd wordt naar hun ervaring met alles in 1 internet providers. Daarbij wordt rekening gehouden met allerlei categorieën, zoals:

▪ Hoe wordt de klantenservice ervaren?

▪ Wat is de internetkwaliteit?

▪ Hoe vaak zijn er storingen met internet (en tv)?

Ook de uitkomst van de Consumentenbond wordt meegewogen in het beste internet advies. De testresultaten van Tweakers, de Consumentenbond en andere internet experts bepalen samen met de beschikbaarheid op jouw postcode en de prijs/kwaliteit verhouding wie algemeen de beste internet provider is.

Vergelijk het beste internet en stap over

Natuurlijk blijft het uiteindelijk een kwestie van persoonlijke voorkeur wie het beste internet aanbiedt voor jou, op basis van eigen ervaringen. Maar de beste internet provider vinden met behulp van deze advies-tool kan je zeker helpen met internet vergelijken wanneer je helemaal niet zo bekend bent met internet providers. Met deze advies-tool vergelijk je gemakkelijk alle internet providers en heb je snel een goed beeld van waarin ze onderling verschillen van elkaar.

Heb je het beste internet op jouw adres gevonden, stap dan gemakkelijk en zorgeloos over door gebruik te maken van de overstapservice van providers. Zo hoef je je alleen maar aan te melden bij de provider van je keuze. Je nieuwe provider regelt je overstap voor de rest.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: