Now Reading
Heeft u ook zin een een nieuwe serie?

Heeft u ook zin een een nieuwe serie?

Bent u weer uit gekeken op de serie of heeft u alles al gezien? Het is tijd om weer aan een nieuwe serie te beginnen en ik heb een aantal tips voor u. Er zijn weer wat nieuwe series die u misschien nog niet voorbij heeft zien komen dus begin eens met iets nieuws.

When they see us

Dit is een serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De meeste hebben er wel iets van gehoor maar nu kunt u het hele verhaal volgen en het heeft maar liefst 4 seizoenen dus u heeft extra kijk plezier. Het gaat om 5 tieners die veroordeeld zijn voor een verkrachting die ze niet gepleegd hebben. Het wordt vaak ook de Central Park Five genoemd. Ze hebben 25 jaar gezeten en zijn in 2002 eindelijk vrij gelaten. De 5 mannen starten een rechtszaak tegen de stad New York dus zie met eigen ogen hoe dit afloopt.

The last Dance

Wanneer u van basketbal houdt is dit de beste keuze. Een serie die gaat over basketballegende Michael Jordan. Je ziet hoe hij de eerst kampioenschap bereikt en beleeft en hoe hij daarna elke keer opnieuw wilt winnen. Er worden niet eerder vertooende beelden gebruikt en je krijgt een kijkje in zijn leven. Zijn leven is niet in een film te vangen daarom een speciale serie voor de basketbal icoon.

The Missing

Wanneer u vaak kijkt naar NCIS of CSI is dit de perfecte serie. Elk seizoen hebben ze een andere vermissingszaak waar ze mee bezig zijn. Het eerst seizoen draait om de vermissing va neen vierjarige jongen in Frankrijk. Na 8 jaar is het kindje nog niet terug gevonden maar ze proberen jaren later deze cold case nog op te lossen. Volg deze zoektocht maar ook de andere vermissingszaken in de verschillende seizoenen.

Lees ook
SERIE TIP: QUEEN CHARLOTTE

Het is dus tijd voor een nieuwe favoriete serie om te bingwatchen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top