Een onvergetelijke groepsreis op maat

Een onvergetelijke groepsreis op maat

Gaat u met een groep op reis, dan haalt u jaren later nog altijd herinneringen samen op. Het is dan ook een onvergetelijke gebeurtenis die u nog lang met u mee zult dragen. In een groep doet u bovendien vaak andere dingen dan alleen. Dit betekent dat een groepsreis naast heel erg leuk, ook verrijkend is. Bent u met een groep en heeft u een specifieke reiswens, dan is een groepsreis op maat dé oplossing. Alles kan. En met alles bedoelen wij ook echt álles. Van welke voordelen profiteert u als u kiest voor een groepsreis op maat?

  • Alle bestemmingen mogelijk – dichtbij of ver weg
  • Alle vervoerstypen mogelijk – bus, vliegtuig, trein, eigen vervoer of een combinatie
  • Alle accommodaties mogelijk – hotels, appartementen, villa’s en meer
  • Alle vertrekperiodes mogelijk – 365 dagen per jaar
  • Alle reisduren mogelijk – van dagen tot weken
  • Alle budgetten mogelijk – van low budget tot zeer luxueus

Wat voor groepsreizen kan ik maken?

Bent u benieuwd of u met uw groep een groepsreis kunt maken? Wij organiseren al jarenlang groepsreizen voor o.a.:

Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven aan de expert. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld door een ervaren groepsreisadviseur die de kneepjes van het vak beheerst. Uw contactpersoon onderhandelt met touroperators, hotels, luchtvaartmaatschappijen, restaurants en al het overige wat op uw reis van toepassing is. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een scherpe offerte én een goede kwaliteit. Als u het prettig vindt, kan er ook (ervaren) reisleiding mee op reis voor net dat beetje extra houvast. Zo blijft de groep gemakkelijker bij elkaar en is iedereen telkens op tijd weer terug op de afgesproken plek.

Meestal worden groepsreizen samengesteld voor groepen vanaf 12 personen. Bent u met minder dan 12? Geen probleem: geef het door en het wordt geregeld!