Ontdek het glooiende landschap van Bad Bentheim

Ontdek het glooiende landschap van Bad Bentheim

Net over de grens bij Twente vind je het Duitse bergstadje Bad Bentheim, één van de laatste Duitse bergstadjes waar het rijke verleden goed bewaard is gebleven. Een tripje naar Bad Bentheim is dan ook een ware ontdekkingstocht door oude straatjes en steegjes, langs pittoreske huizen, langs het kasteel en door het glooiende landschap. Dit historische stadje heeft voor iedere leeftijd wel iets te bieden!

Activiteiten

Fietsen, wandelen, winkelen, een terrasje pakken of een musea bezoeken? Er is genoeg te beleven in Bad Bentheim. Ook in de directe omgeving van Bad Bentheim zijn genoeg activiteiten te vinden. Neem bijvoorbeeld een bezoekje NaturZOO Rheine en geniet van dier en natuur. Of ga een dagje shoppen bij DOC-outlet shopping in Ochtrup. Ga lekker naar buiten en kom golven in een prachtige omgeving bij Golfclub Euregio. Feeling lucky? Ga dan een gokje wagen in het casino van Bad Bentheim. Hoe dan ook, Bad Bentheim biedt volop vermaak voor jong en oud!

Bad Bentheim en kinderen

Naast dat Bad Bentheim vooral bij de oudere doelgroep erg geliefd is, is het ook ideaal voor families met kinderen! Wil je er even tussenuit met de kids, maar geen zin om uren in de auto te zitten? Dan is Bad Bentheim een hele goede optie, en dan met name een verblijf bij Hotel Grossfeld. Bij Hotel Grossfeld spreken de meeste medewerkers gewoon Nederlands, wat het erg prettig maakt voor de kinderen. Daarnaast beschikken zij over speciale (grote) familiekamers, een speelruimte voor kinderen en een binnen-, en buitenbad!

Overnachten in Bad Bentheim

Bad Bentheim heeft genoeg te bieden om er geen dagje weg van te maken, maar een heel weekend weg! Je hoeft geen uren te rijden om je in een geheel andere wereld te wanen, Bad Bentheim is slechts 10km rijden van de grens bij Oldenzaal. Kun je niet kiezen wat je allemaal wilt ontdekken in deze historische bergstad? Kies er dan voor om enkele nachten of zelfs een week te overnachten in Bad Bentheim! Een zeer goed hotel met een mooie prijs/kwaliteit verhouding is 4-sterren hotel Grossfeld. Dit hotel ligt midden in de historische binnenstad en heeft altijd leuke aanbiedingen voor een overnachting!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: