Now Reading
Nieuw: Vriendinnen Beautydag inclusief High Tea in Katwijk aan Zee

Nieuw: Vriendinnen Beautydag inclusief High Tea in Katwijk aan Zee

Combineer het beste van twee werelden met dit heerlijke arrangement! Helemaal ontspannen en als nieuw gaat u na dit uitgebreide beauty arrangement met een mooie naturel make-up richting Sunset Blvd. voor een gezellige high tea. Lekker bijkletsen onder het genot van heerlijke lekkernijen en zoveel kopjes thee als u maar wilt.

Gezellige locatie in het centrum van Katwijk
Wij zijn een luxueuze beautysalon waar u helemaal tot rust komt. Laat u in de watten leggen door de professionele huidspecialisten. Ze zorgen dat u compleet ontspannen de deur weer uit gaat met een gezonde huid en frisse uitstraling. Ook als u last heeft van huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem of overbeharing dan bent u hier op de goede plek.

Wij bieden behandelingen met Environ en [comfort zone] skin care producten met verbluffende resultaten op het gebied van preventie en correctie van veroudering van de huid. In het instituut krijgt u professioneel advies. De salon onderscheidt zich door vakopleidingen, kennis over de huid en alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering. Veel tevreden klanten gingen u al voor en zijn nog steeds enthousiast over de behaalde resultaten door de combinatie van gericht advies, de juiste behandelingen en producten van Environ en [comfort zone].

Badplaats Katwijk
In de gezellige badplaats Katwijk aan zee kunt u het bezoek aan de salon combineren met een ontspannen strandwandeling, een hapje eten bij een van de gezellige restaurants of strandtenten en/of lekker shoppen in het gezellige dorpscentrum.

Wij verwelkomen u graag!

Boek hier deze heerlijke Vriendinnen Beautydag met high tea in Katwijk aan Zee!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top