Now Reading
Nieuw: Voordelig Vriendinnenweekend in Brabant met High Tea en Overnachting

Nieuw: Voordelig Vriendinnenweekend in Brabant met High Tea en Overnachting

Even heerlijk ontspannen en weg van de drukte, gezellig samen met uw vriendin(nen) er even tussen uit. Dit Vriendinnenarrangement is met een lekkere high tea, gebruik sauna en feel happy moment en nachtje weg.

Tijd dus om echt samen bij te tanken en bij te kletsen voor een super mooie prijs in een 4-sterren hotel.

Het hotel
Dit 4-rsterren hotel is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het hotel ligt in het gezellige Oosterhout en dichtbij de grote steden Breda en Tilburg. Vlakbij diverse bezienswaardigheden en het hotel is gunstig in het centrum gelegen met voldoende parkeergelegenheid. Er zijn veel mogelijkheden voor dagjes uit en voor relax vakanties.

Oosterhout biedt naast haar uitgebreide winkelcentrum ook de mogelijkheid om diverse natuurgebieden te bezoeken, zoals Nationaal park De Biesbosch en de Loonse en Drunense duinen.

Smaakvol ingerichte Comfort Kamers
Het hotel beschikt over 51 smaakvol ingerichte Comfort kamers, alle voorzien van luxueuze badkamer, diverse internationale televisiezenders en een zithoekje. Alle kamers zijn per trap en lift bereikbaar. De kamers op de 3e etage zijn voorzien van een balkon. Alle kamers hebben 2 single bedden (los of vast te plaatsen).

Brasserie MIX
Mix zoals de naam doet vermoeden is een mix van een brasserie, gastrobar en wijnlounge. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe balans tussen gastronomie, wijn en ontspannen genieten. Mix richt zich op iedereen die een leuke en culinaire avond uit wilt, een goede lunch of wilt genieten van één van onze heerlijke wijnen in de wijnlounge of op het terras. De lunchkaart, dinerkaart & borrelkaart en de ruime selectie wijnen geeft iedereen de mogelijkheid te genieten van vele verschillende smaken.

Lees ook
SITE TIP - Strandweekend.nl

“Het hotel was prima, midden in het centrum, de high tea goed verzorgd en lekker. We waren niet eerder in Oosterhout geweest, maar wat een leuk stadje, mooie winkels en gezellige terrasjes.
Er staat alleen bij: gratis gebruik mogen maken van de sauna, maar dat was niet echt een ding. De receptionist zei dat we een half uur van te voren konden vragen en dat hij hem dan aan moest zetten.”

Boek hier dit heerlijke Vriendinnenweekend in Brabant met High Tea en Overnachting.

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top