Nieuw: nóg meer comfort met de Luxury Class touringcar

Nieuw: nóg meer comfort met de Luxury Class touringcar

Reizen per bus wordt nóg comfortabeler met de introductie van de gloednieuwe Luxury Class touringcars. Meer beenruimte dan ooit en chique fauteuils die naar alle kanten verstelbaar zijn. Bij De Jong Intra geniet u van uw vakantie vanaf het moment dat u plaats neemt!

De Jong Intra Vakanties is de eerste Nederlandse touroperator die op grote schaal de Luxury Class touringcars inzet. De pas aangeschafte, extra luxe bussen worden gebruikt op zeventien bestemmingen door heel Europa. Deze variëren van Schotland tot Roemenië en van de Baltische Zee tot Toscane.

Vergeleken met de Tourist Class van vroeger is de Luxury Class baden in weelde: 92 cm stoelafstand, stoelen met veel grotere verstelmogelijkheden (ook zijwaarts!) en tal van moderne faciliteiten, zoals een centraal multimediasysteem en natuurlijk stopcontacten bij iedere stoel. Er is overal uitgekiende led-verlichting en sommige bussen zijn zelfs voorzien van een panoramadak en een zithoek! Ook het toilet is ruimer en beter toegankelijk dan ooit. Prettig is het dat de bus extra geluidsarm is en een moderne Euro-6 motor heeft. Dat maakt vakantie per bus nóg milieuvriendelijker!

Wilt u ook een comfortabele busreis maken? Bekijk het aanbod busreizen om te zien op welke reizen De Jong Intra Vakanties haar Luxury Class touringcars inzet.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: