Now Reading
NIEUW! Clinique Antirimpelserum

NIEUW! Clinique Antirimpelserum

Clinique introduceert Repairwear Laser Focus Wrinkle Connecting Eye Cream. Een antirimpelserum dat speciaal bedoeld is voor herstel van de zichtbare tekenen van veroudering rond de ogen.

De crème werkt als volgt:

1. Herstelt UV-schade en beschermt tegen schadelijke omgevingsinvloeden
Jarenlange blootstelling aan UV-straling kan directe schade toebrengen aan het DNA in de huidcellen, met als gevolg afbraak van natuurlijk collageen en elastine en vorming van lijntjes en rimpels.

De nieuwe antiverouderingscrème voor de oogzone bevat een kernbestanddeel van de krachtige Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector en zorgt voor zichtbaar herstel van eerder ontstane UV-schade.

2. Vermindert lijntjes en rimpels en verbetert de huidstructuur
Binnen 12 weken zorgt deze geavanceerde formule voor zichtbaar herstel van kraaienpootjes, hangende oogleden en kriskraslijntjes; de dunne lijntjes die zich kruiselings onder de ogen vormen.

3. Versterkt de vochtbarrière
De huid rond de ogen is tien maal zo dun als die van de handpalm. Bovendien droogt ze sneller uit omdat ze minder vetklieren bevat en wordt blootgesteld aan externe invloeden die haar nog dunner en droger maken. Voortdurende hydratatie van de delicate huid rond de ogen zorgt voor zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels en maakt de huid in deze zone weer zacht en soepel.
Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream hydrateert zowel direct als geleidelijk, waardoor de vochtbarrière aanzienlijk wordt versterkt. Klinische tests hebben aangetoond dat de vochtbarrière van de huid na 12 weken met 72% is versterkt. Dit maakt de huid bovendien ontvankelijker voor de werking van andere bestanddelen.

Lees ook
voeding

De oogcrème ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen. Kan zelfstandig of onder make-up worden gebruikt.

Op Allergie Getest. 100% Parfumvrij.
Door Dermatologen Getest. Door Oogartsen Getest

De crème is verkrijgbaar vanaf half februari 2013.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top