Now Reading
Nachtje wegdromen in Wijk aan Zee – REDACTIE TIP!

Nachtje wegdromen in Wijk aan Zee – REDACTIE TIP!

Het warme weer komt eraan, tijd om naar de kust te trekken!

Wijk aan Zee, het wordt ook wel het best bewaarde geheim aan de Noordzee genoemd. De badplaats biedt verreweg het breedste zandstrand van Nederland en heeft een perfecte ligging, naast het Duingebied van Noord-Holland. Het strand barst van de faciliteiten en heeft uitstekende horeca.

Droom ook een nachtje weg in een strandhotel in Wijk aan Zee, een cultureel dorp aan de kust in de provincie Noord-Holland. Dit strandhotel is prachtig gelegen op 40 meter boven de zeespiegel, in de duinen van Wijk aan Zee. Door de ideale ligging biedt het hotel prachtig zeezicht aan de ene kant, maar ook duin en dorp zicht aan de andere kant. Het terras biedt een schitterend uitzicht over strand en zee, de ideale locatie om na te genieten van een dagje strand.

Een heerlijk nachtje wegdromen in Wijk aan Zee

Tijdens jouw overnachting in Wijk aan Zee, kun je culinair genieten van een heerlijke driegangendiner in het restaurant. De combinatie van de gezellig en romantische sfeer in het restaurant en de klassieke keuken die met veel passie voor je wordt bereidt, maakt uw avond compleet. Je kunt bij ons terecht voor drankje op ons zonneterras of een heerlijk romantisch diner met de ondergaande zon op de achtergrond.

Met drie grote steden op steenworpafstand van Wijk aan Zee, is er ook genoeg te doen in de buurt van Wijk aan Zee. Voor als je de drukte op wilt zoeken, rijd je zo Amsterdam binnen, verken het historische centrum van Haarlem of wat dacht je van de Kaasmarkt in Alkmaar? Kortom, je hoeft je niet te vervelen!

Wil jij ook een nachtje wegdromen in een strandhotel met culinair avondje uit? Klik HIER!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top