Musical & Cruise

Musical & Cruise

Na het succes van afgelopen jaar organiseert Cruise Travel ook dit jaar een musicalcruise. Aan boord verzorgen de musicalsterren iedere dag exclusieve evenementen, waaronder concerten en ‘meet & greets’, speciaal voor gasten van Cruise Travel.

Musicalsterrencast
De musicalsterrencast wordt aangevoerd door Stanley Burleson en Tony Neef. Beide vieren in 2017 dat zij 21 jaar geleden voor het eerst met elkaar op het tonaal hebben gestaan, in de musical Miss Saigon. Sinds die eerste ontmoeting hebben zij bijna alle mannelijke hoofdrollen in musicals verdeeld. Van Beauty and the Beast en de 3 Musketiers tot Les Misérables en Sonneveld. Daarnaast is de internationale musicalster Casey Francisco van de partij. Zij kwam twintig jaar geleden naar Europa om de rol van Kim te spelen in de Nederlandse en Duitse versie van Miss Saigon en was in Nederland onder meer te zien in musicals als Beauty and the Beast, Oliver en Jesus Christ Superstar, waarvoor ze zowel in Nederland als in België genomineerd werd voor een Musical Award. Als vierde musicalster is Marcel Visscher aangetrokken. Hij heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend curriculum vitae in de musicalwereld opgebouwd. Zo was hij afgelopen seizoen te zien als de stoere Gaston in Beauty and the Beast en speelt hij op dit moment de titelrol in De gelaarsde Kat in het Efteling Theater. De vier sterren worden ondersteund door het musicalensemble NEWS en begeleid door meester-pianist Billy Maluw. De musicalcruise wordt geproduceerd en gepresenteerd door Maxim Bezembinder.

Een geweldige ervaring voor zowel de cruiseliefhebber als de musicalfan! De reis is binnenkort boekbaar. Houd de website in de gaten.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: