Mooie rondreizen door Australië!

Mooie rondreizen door Australië!

Australië is een reusachtig continent met uniek flora en fauna, de uitgestrekte Outback en levendige steden. Een rondreis Australië is dan ook een reis door schitterende natuur, langs kangoeroes en verlaten stranden. Wij hebben voor u 5 mooie rondreizen door Australië op een rijtje gezet!

Highlights of the East
Een schitterende autoreis door Australië met alle hoogtepunten van de oostkust. Twee dagen de tijd om te acclimatiseren in Sydney, dan rijdt u via de wijngebieden van de Hunter Valley, Byron Bay en Gold Coast naar Brisbane, de zonnigste stad van Australië. Vervolgens staan de plezierige kustplaats Noosa, het zandeiland Fraser Island, de Whitsundays en het wonderlijke Great Barrier Reef op het programma. Het tropische regenwoud van Cape Tribulation is het meest noordelijke punt van de reis. Aan het eind van de reis kunt u met recht zeggen, dat u de oostkust van Australië kent.

Best of Australia & New Zealand
Twee fantastische landen in één reis! Deze reis door Australië en Nieuw-Zeeland begint in het zuiden van Australië, in het gezellige Melbourne. Daarna reist u naar het Red Centre waar u hét icoon van Australië ziet: Ayers Rock. Vervolgens vliegt u naar de oostkust, waar u Cairns en het Great Barrier Reef met een bezoekje vereert en ook de metropool Sydney verkent. In Nieuw-Zeeland ziet u op het Noordereiland de gloeiwormen bij Waitomo en de geisers van Rotorua (in de volksmond wordt Rotorua ook wel de maori-hoofdstad genoemd). U vliegt van Rotorua naar Christchurch waar u kennis maakt met het ruige en spectaculaire landschap van het Zuidereiland. Zo maakt u een treinreis door de Southern Alps, kunt u wellicht een vlucht over de Franz Josef-gletsjer maken en vaart u door de adembenemende Milford Sound.

Barrier Reef & Island Wanderer
Tijdens deze prachtige reis door Australië maakt u in korte tijd kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van het oosten van het land. Vanuit het bruisende Sydney bereikt u via de schitterende eilanden Fraser Island en Daydream Island het beroemde Great Barrier Reef en de spectaculaire regenwouden van Noord-Queensland. U reist in een luxe touringcar en met een professionele reisbegeleider in een internationale groep. ‘s Avonds kunt u ervaringen uitwisselen met uw reisgenoten; dat maakt reizen een stuk gezelliger!

Great Ocean Road & Kangaroo Island
Een mooie en afwisselende autoreis in Australië. Het startpunt is Melbourne, een stad met allure waar het heerlijk slenteren is. Dan rijdt u langs de bekendste en mooiste weg van Australië, de Great Ocean Road met de indrukwekkende rotsformaties van de Twelve Apostles. U verblijft in prachtige natuurgebieden en maakt kennis met de inheemse flora en fauna; de kans dat u tijdens deze reis kangoeroes, emoes, koala’s en zeehonden tegenkomt is groot!

Best of the West
Tijdens deze 24-daagse autoreis door Australië rijdt u van Darwin in het tropische Top End van Australië allereerst naar de bizar gevormde rotsen van de Bungle Bungles. U volgt een deel van de Gibb River Road naar Broome aan de Indische Oceaan. Dan reist u langs de westkust weer het binnenland in om vervolgens naar het ruige Karijini National Park te gaan en langs de rotskust van Kalbarri te rijden. U ziet de bijzondere kalkstenen rotspilaren van The Pinnacles en uw eindbestemming is Perth, de enige grote stad tijdens deze bijzondere autoreis.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: