Now Reading
Mist u een verjaardag? Stuur een kaart of cadeau en verras de jarige!

Mist u een verjaardag? Stuur een kaart of cadeau en verras de jarige!

Is een vriend of vriendin jarig of iemand binnen de familie? Waarschijnlijk kunt u de verjaardag dan nu niet samen vieren. Maar laat iets bezorgen en laat weten dat je aan hem of haar denkt. U kunt een mooie kaart sturen, een cadeaubon of gewoon een leuk cadeautje. Ik heb 3 cadeautips op een rij gezet die ik zelf ook vaak bestel.

Wordt verrast door Hallmark

U kunt online een mooie kaart uitzoeken of u maakt er zelf één. Zet er een leuke foto op met een tekst om het echt persoonlijk te maken. Om de verjaardag nog feestelijker te maken kunt u heerlijke Tony’s chocolade meesturen of een goede fles wijn. U kunt iemand ook opfleuren met een bosje bloemen. Bij de cadeaus zit altijd een kaart om het zo samen te versturen.

Een persoonlijke verrassing met Your surprise

Op deze site kunt u van alles verzinnen voor een cadeau of verrassing. U kunt kiezen voor een standaard versie, maar veel van de verrassingen kunt u persoonlijk maken door een foto of boodschap toe te voegen. Weet u dat de ontvanger niet altijd thuis is dan kunt u ook voor een brievenbuscadeau kiezen. In het brievenbuscadeau gaat bijvoorbeeld een puzzel, chocolade, sokken, fotoboek of sleutelhanger. Zo kunt u ze echt verrassen zonder te hoeven achterhalen of ze wel of niet thuis zijn.

Cadeaubon van Enjoy.nl voor een dagje uit of nachtje weg

Wilt iemand verrassen met een cadeaubon voor een dagje uit of nachtje weg? Geen zorgen, deze bon is 2 jaar geldig dus ze hebben alle tijd om de bon te verzilveren. Kies een leuk arrangement uit en u vindt aan de zijkant een knop met ‘geef dit cadeau’ hier kunt u de bon bestellen. Wilt u liever een waardebon bestellen zodat ze zelf iets uit kunnen zoeken? Helemaal onderaan onder het kopje cadeaubon kunt ook een gewenst bedrag invullen. U krijgt de bon dezelfde dag op de mail toegestuurd, zodat u deze uit kunt printen of door kunt sturen naar de jarige of zelfs direct in de mailbox van de jarige kunt laten belanden.

Lees ook
Caravaggio-vonnis

Viert de jarige later zijn verjaardag? Een verrassing zal altijd erg gewaardeerd worden!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top