Now Reading
Military Boeleko, 8 – 11 oktober

Military Boeleko, 8 – 11 oktober

Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Meer dan 60.000 bezoekers willen ieder jaar dit prachtige evenement bijwonen. Genieten van een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure en bovenal een unieke en enerverende belevenis.

Top Sport:
Het evenement behoort tot de beste van de wereld. De voornaamste redenen dat iedere internationale topruiter naar Boekelo af reist zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Olympisch designer Sue Benson, de Oer Twentse gezellige sfeer en de kampioenschapsambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry. We zijn dan ook geweldig trots dat het evenement reeds meerdere keren door de sporters is uitgeroepen tot de beste Military ter wereld.

Pleasure:
Natuurlijk wil men erbij zijn om naast sport en business te genieten van een week vol joie de vivre. Alles kan, niets moet. Flaneren en bewonderen, zien en gezien worden, kijken en genieten. Niet alleen de wedstrijd blijkt jaarlijks weer de grote trekpleister. Struinen door een gebied dat slechts één keer per jaar wordt opengesteld voor publiek. Leuke aankopen doen en nieuwe fashion en lifestyle trends ontdekken op de zeer uitgestrekte Military Herfst – Fair. Meer dan 100 standhouders verleiden de bezoeker met exclusieve sieraden, auto’s, kunst, wellness etc. met als traditioneel hoogtepunt de Military Classic Night – Fair. Dit alles natuurlijk andermaal onder het genot van verleidelijke bieren, prachtig wijnen en een keur aan finger food tot à la carte.

Met vriendelijke groet,

Lees ook
Ontdek de Prachtige provincie Zeeland

Kevin Wanschers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top