Now Reading
Met deze tips hoeft u zich nooit te vervelend in het vliegtuig

Met deze tips hoeft u zich nooit te vervelend in het vliegtuig

VLiegen

Heb u ook een vakantie met het vliegtuig gepland, heerlijk zeg! Vooral als het om een lange reis gaat kan het voorkomen dat u zich gaat vervelend in het vliegveld. Maar verveling is zonde van uw tijd, u kunt namelijk genoeg doen om uw tijd in het vliegtuig goed door te komen! Met onze tips hoeft u zich geen seconde te vervelen tijdens uw vliegreis!

Slapen
Om de tijd die u (bewust) in het vliegtuig zit te verkorten, is het slim om even lekker te gaan slapen. Plan het moment dat u gaat slapen goed in, zodat u bij aankomst zo min mogelijk last krijgt van uw jetlag. Ga bijvoorbeeld niet het tweede deel van uw vliegreis slapen als u laat in de avond aankomt. Om zo goed en comfortabel mogelijk te slapen is het aan te raden om oordoppen, een masker en een nek kussentje mee te nemen. In het vliegtuig kunt u vaak wel vragen om een dekentje.

Lezen
Neem een spannend of aangrijpend boek mee, zodat u het boek bijna in een keer uit ‘moet’ lezen! Kunt u zich slecht concentreren, neem dan een aantal tijdschriften mee.

Reisspelletjes
Reuze gezellig, even een spelletje doen met uw reisgezelschap of uw buurman/buurvrouw. Reisspelletjes zijn klein en daarom makkelijk mee te nemen in uw tas.

Reisplanning maken
Tijdens uw lange vlucht heeft u tijd genoeg om uw reisplannen nog eens goed onder de loep te nemen of om ze zelfs nog te maken. Vergeet niet om pen, papier en een reisgids mee te nemen!

Praten met uw buurman/buurvrouw 
Uw buurman of buurvrouw is niet zomaar iemand die naast u zit. De kans dat hij/zij met hetzelfde doel als u in het vliegtuig zit is groot. Tijd genoeg dus om een gezellig praatje te maken en uw vakantieplannen door te spreken. Wie weet heeft uw buurman of buurvrouw wel een paar ontzettend leuke tips die uw vakantie nog leuker maken!

Lees ook
handbagage

Muziek luisteren
Door muziek te luisteren kunt u zich even afsluiten van de rest van de mensen in het vliegtuig. Ook kunt u door het luisteren van muziek lekker een beetje wegdommelen. Een tip, gaat de batterij van uw telefoon niet zo lang mee, of wilt u ook nog andere dingen (zoals spelletjes) op uw telefoon doen, neem dan bijvoorbeeld uw iPod mee. Of een draadloze oplader voor uw telefoon.

Film kijken
Als u een lange vlucht heeft is de kans groot dat u lekker een film kunt kijken. Echter een nadeel is dat een film natuurlijk voor zoveel mogelijk mensen begrijpelijk moet zijn. Het kan dus zo maar zijn dat de film Engels gesproken is en zowel Chinees als Frans ondertitelt. Vindt u dit vervelend dan raad ik u aan om uw laptop of tablet mee te nemen met daarop uw eigen films.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top