Maak tijd voor u zelf en een van deze zomerse boeken

Maak tijd voor u zelf en een van deze zomerse boeken

Heeft u binnenkort vakantie maar kunt u zelf niet weg? Met deze boeken waant u zich even in een andere omgeving en kunt u zich storten op één van de verhalen. Ze brengen u naar een mooie bestemming en u kunt even helemaal weg dromen.

De dochters van de Kapitein

Wanneer hun vader overlijd moeten ze het restaurant overnemen in Amerika. Het zijn drie Spaanse zussen die hun land achter laten om de droom van hun vader in leven te houden. Eenmaal in Amerika is het vallen en opstaan en zouden ze toch graag weer naar Spanje gaan. Alle drie de zussen hebben hun eigen verhaal en elk hun eigen karakter. Zie hoe ze opnieuw het leven opbouwen in New York.

Het Italiaanse meisje

Dit liefdes verhaal kent vele pieken en dalen. Rosanna is nog maar elf wanneer ze Roberto leert kennen en ze wordt smoorverliefd. Roberto is een operazanger en wanneer hij haar vraagt wat te zingen is hij er van overtuigd dat zij dat ook zal worden. Ze reizen samen over de wereld en ze komen elkaar vaak tegen. Rosanna wordt geconfronteerd met iets uit het verleden dat ze niet om kan draaien, komt dit allemaal nog goed?

Onder de Italiaanse zon

Wanneer Gracie haar man verliest besluit ze impulsief om naar Toscane af te reizen voor een kookcursus die ze gezien heeft. In al die jaren heeft ze bijna niet gereisd en iedereen om haar heen is dan ook erg verbaast wanneer ze aankondigt om naar Italië te gaan. Haar dochter Carina besluit haar in de gaten te houden en ze gaat samen met haar dochter mee naar Italië. De drie vrouwen herontdekken de liefde voor elkaar, het leven en wellicht nog wel voor anderen. Gracie draagt echter een geheim met zich mee dat niemand kent. Hoe gaat dit in Toscane uitpakken?

Pain au chocolat

Het gehaaste leven van Nederland zijn Nadine en Mark helemaal zat. Ze hebben een kleine camping in het franse Auvergne overgenomen en willen hier opnieuw beginnen. Ze nemen hun vier dochters mee en genieten van de omgeving van Frankrijk. Er komen een aantal vrijwilligers langs om te werken tegen kost en inwoning wat hele leuke groepen oplevert. Tot dat die ene man bij hun op de stoep staat, Nadine kent hem maar er is een geheim dat ze voor mark verzwegen heeft. Dit wilt ze graag zo houden.

Geluk komt in de Zomer

De Nederlandse Loes heeft een Frankrijk een nieuwe bestaan opgebouwd. Alles loopt goed en ze heeft een nieuwe liefde, Sjoerd. Wanneer hij graag samen wil gaan wonen vindt ze het allemaal veel te snel gaan en zoekt een uitweg. Ze stort zich op haar werk en wil graag de koffer die ze in het huis gevonden heeft terug brengen naar de eigenaar. Dit brengt haar naar Parijs en Amerika, wanneer ze daar is wordt Frankrijk geteisterd door een terroristische aanslag. De dorpelingen gaan zich anders gedragen en brengen geheimen met zich mee. Ze wil graag Sjoerds liefde en steun terug maar lukt dit nog in deze lastige tijd?

Tijd voor een goed boek deze zomer!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: