Maak uw outfit af met accessoires

Maak uw outfit af met accessoires

Heeft u vaak dezelfde kledingsetjes aan en wilt u uw look opfrissen. Het kan makkelijk aangevuld worden met diverse accessoires om het weer wat pit te geven of om de outfit op te fleuren. Waarschijnlijk heeft u genoeg accessoires thuis liggen alleen weet u dit niet te combineren. Ga aan de slag met deze tips en krijg een hele nieuwe look.

Sjaal is niet alleen voor de kou

In de winter kunt u natuurlijk een dikke sjaal over uw winterjas doen of een mooie sjaal voor binnen. Maar een sjaal kunt u voor veel meer andere dingen gebruiken. Er zijn ook dunnere sjaals die makkelijk in het voorjaar of in de zomer gedragen kunnen worden. Een sjaal kunt u ook makkelijk om uw hoofd doen. Gebruik het als armband, bind het om uw pols of fleur uw tas op met een vrolijke sjaal. Een sjaal kunt u dus op meerdere manieren gebruiken.

Je outfit kleuren met een tas

Iedereen heeft wel verschillende tassen die nooit gebruikt worden of wellicht alleen bij bijzondere gelegenheden. Een outfit kunt u ook afmaken met een te gekke tas. Een zwarte of grijze outfit kunt u kleur geven door een knalblauwe tas. Heeft u een tas met wat glitters die u alleen met een feestje gebruikt. U kunt dit als echte eyecachter gebruiken om uw saaie outfit te boosten.

De tijdloze horloge

Een horloge gaat gewoon niet uit de mode. Iedereen heeft er wel één, tegenwoordig zijn ze wat minimalistisch waardoor het ook makkelijk te combineren is. Een horloge geeft gelijk een heel andere uitstraling en laat u een stuk chiquer ogen.

Ga op hakken

Heeft u vaak een spijkerbroek aan met wat sneakers er onder? Deze outfit kunt u een hele andere twist geven door de sneakers te vervangen voor een hak. U ziet er een stuk zelfverzekerder uit zonder dat u overdressed bent. Kies voor een laarsje met hak of neem neutrale zwarte hakken.

Kies voor een statement piece

Heeft u te gekke oorbellen liggen die wat groter zijn en een mooie kleur hebben? Een grote ketting of misschien wel iets voor in het haar? Als u de rest simpel houdt kunt u ook ook deze accessoires een keer gebruiken in plaats van ze te laten liggen. Uw kleren hebben misschien een neurale kleur maar met deze prachtige accessoire heeft u toch een mooie outfit.

Ga zelf combineren

Als u een outfit aan heeft loop dan niet gelijk weg maar kijk eerst of er nog accessoires zijn die er bij passen. U kunt ook beginnen met een accessoire die u wilt dragen en de kleding hier op afstemmen. Probeer zelf eerst wat uit, u zult dan merken dat u daarna makkelijker de combinaties maakt en dus vaker uw accessoires gaat gebruiken.