Now Reading
Maak uw foto Facebook waardig en gebruik een handige foto App

Maak uw foto Facebook waardig en gebruik een handige foto App

Fotobewerker PRO

Deze app is erg gebruiksvriendelijk alles wijst eigenlijk voor zich en u kunt makkelijk alles zelf aanpassen. Zo zitten er standaard filters op voor bijvoorbeeld in de avond of wanneer u een gerecht in een restaurant op de foto heeft gezet. Wanneer u de natuur in geweest bent zit er ook een standaard landschap filter op zo wordt alles nog scherper en helderder. Uiteraard zijn er verschillende filters die u voor uw foto kunt gebruiken en kunt u rode ogen weg werken of uw tanden iets witter te laten lijken. Het is ook erg fijn dat deze app  gratis te downloaden is!

Photo studio

Er zijn heel veel mogelijkheden om uw foto te bewerken bij Photo Studio. Zo zijn er speciale effecten om een schaduw te creëren dat kan een foto een stuk interessanter maken. U kunt ook een tekst in een foto zetten en natuurlijk is er dan ook voldoende keus in lettertype en kleuren. Wilt u meerdere foto’s bewerken van die ene dag dan kunt u ook voor een collectie kiezen. U kunt op een leuke manier foto’s bewerken en ze hebben allemaal een thema zoals romantisch, reizen of kinderen. Als u graag mooie foto’s wilt hebben is dit een hele goed app met veel keuzes. Wanneer u niet goed bent in keuzes maken of als u snel klaar wilt zijn zal dit niet de juiste app voor u zijn.

Pixlr

Wanneer er vlekjes op de foto staan of u heeft net een schaafwond op uw knie zitten is dit makkelijk te bewerken. Er staan ook leuke standaard templates in waardoor u in een klik uw foto kunt bewerken. Bij deze app werkt het ook erg handig om een kleur op te laten lichten. De foto is dan zwart/wit en door op een ding te klikken zal enkel dit in kleur te zien zijn. De kleuren filters die hierop zitten zijn echter niet zo mooi. Mocht u een filter zoeken dan kan het even duren voordat u een mooie en juiste heeft gevonden.

VSCO

Het is eerst even puzzelen voor dat u deze app door heeft maar wanneer u het een tijdje gebruikt zal deze heel fijn werken. Als u eenmaal de foto heeft bewerkt kunt u deze ook met andere gebruikers delen, u kunt dus ook foto’s van andere zien. Krijg hierdoor inspiratie en probeer toch die ene filter eens uit. Helaas zijn niet alle functies gratis maar het grootste gedeelte wel, voor een kleine bedrag zou u de rest ook kunnen ontgrendelen.

See Also
maxima

Heeft u al mooie foto’s klaar staan om op uw social media te plaatsen? Deze apps zullen het bewerken van foto’s een stuk makkelijker maken!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top