Now Reading
De leukste spellen om op uw tablet te hebben

De leukste spellen om op uw tablet te hebben

Heeft u sinds kort een nieuwe tablet maar heeft u nog geen passend spel gevonden die u hierop kunt spelen? Er zijn diverse spellen die makkelijker online te spelen zijn als met een boordspel of kaarten. U heeft hierdoor geen rotzooit op de tafel liggen maar met de tablet heeft u toch alles bij de hand. 

Candy Crush

Wie heeft dit spel nou niet gespeeld? Nog steeds is dit spel erg populair en er komen steeds meer levels bij die u uit kunt spelen. Zorg dat u de kleuren op de juiste plek krijgt om zo een goede score te halen of dat ene plekje vrij te spelen. Het is soms ook puur gelukt dat alles op de juiste plek valt en soms bent u wat langer bezig om het level te halen. Wanneer u ook op uw smartphone speelt en uw levens zijn op kunt u mooi overstappen naar de tablet en daar verder spelen. Zo heeft u extra lang plezier aan dit spel. Hoe verder u komt hoe groter de uitdaging wordt.

Mens erger je niet

Dit bordspel heeft iedereen ooit wel eens gespeeld maar tegenwoordig is dit minder populair. De meeste mensen spelen spellen online en gaan niet meer een bord op kaart spel spelen. Dan komt nu even goed uit wat ‘Mens erger je niet’ is nu ook op de tablet te spelen. Speel tegen vrienden of familie en wanneer ze even geen tijd hebben kunt u ook tegen andere mensen spelen. Probeer als eerst uw pionnen in de thuis haven te krijgen en stoot ander pionnen van het bord.

Patience

Het doel is om de kaarten op de juiste volgorde te zetten en de kaarten die nog om liggen te voorschijn te halen. Bij dit spel komt u helemaal tot rust en moet u goed na denken over de zetten die u gaat zetten. Er zit geen druk achter van tegenstanders dus u kunt rustig na denken wat de slimst zet zal zijn. Probeer uw score te verbeteren en speel alle kaarten weg met zo min mogelijk zetten.

See Also
Familiespellen

De slimste mens

Wellicht heeft u elke aflevering gezien van ‘de slimste mens’. Het is dit keer echter tijd om uw eigen kennis te testen. Speel alle spelen en beantwoordt alle vragen correct om een goede score te kunnen halen. U kunt het tegen elkaar op nemen en bekijk wie de beste score heeft en er met de titel ‘De slimste mens’ van door gaat.

De tablet wordt steeds leuker wanneer er verschillende spellen op staan die u de hele dag door kunt spelen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top