De leukste jubileum en reünie ideeën

De leukste jubileum en reünie ideeën

Heeft u iets te vieren? Gaat u een jubileum of een reünie organiseren maar weet u nog niet wat u wilt gaan doen? Ik geef u graag wat tips om een leuk jubileum of reünie te vieren.

1. Tuinfeest
Heeft één van de deelnemers een grote tuin? Vraag of het mogelijk is om hier de reünie of het jubileum te houden, zo kun je er een leuk feestje van maken en hou je de kosten bedrukt. Laat een buffetje of BBQ komen van de plaatselijke slager en iedereen is tevreden. Vooral leuk in de zomer!

2. Huur een zaaltje
Liever niet alle rotzooi thuis? Huur een zaaltje in de buurt zodat je na het feestje ook weer lekker naar huis kunt gaan zonder alle rotzooi op te hoeven ruimen.

3. Dagje erop uit
Organiseer een leuke activiteit en neem alle deelnemers mee naar een locatie in het land. Leuke dag varen bijvoorbeeld in de Biesbosch of lekker actief erop uit op de Veluwe. Lastig om zo’n grote groep te vervoeren? U kunt dan het beste een touringcar huren om het gehele gezelschap te vervoeren. Zo kan iedereen ook nog een drankje drinken! Op bakreizen.nl vindt u vele mogelijkheden voor een dagje erop uit.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: