Now Reading
Leuke TIP! 12-daagse Fly Drive langs de Kust van Lissabon en Noord en Centraal Portugal

Leuke TIP! 12-daagse Fly Drive langs de Kust van Lissabon en Noord en Centraal Portugal

Vanuit het bruisende Lissabon reist u langzaam noordwaarts langs de belangrijkste bezienswaardigheden van centraal en Noord-Portugal. Een reis vol variatie met cultuur, natuur en historie.

12-daagse Fly Drive door Portugal

De reis in vogelvlucht
De eerste dagen heeft u alle tijd om de sfeervolle hoofdstad Lissabon te ontdekken. Breng een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden en geniet ’s avonds van een fado voorstelling in een van de vele bars en restaurants. Na uw verblijf in Lissabon staat het sfeervolle ommuurde plaatsje Obidos op het programma. Slenter door de smalle straatjes en geniet van de relaxte sfeer die er hangt.

Op dag 4 reist u naar het bedevaartsoord Fatima. Welk geloof u ook aanhangt, u zult onder de indruk raken van het rotsvaste geloof dat de katholieke pelgrims naar Fatima met zich mee dragen.

De volgende dag reist u naar een van de oudste universiteitssteden van Europa: Coimbra. Hoe u hier komt kiest u zelf: via de hoogste bergen van het land of via de kust met haar mooie stranden. De keuze is aan u. U besluit uw reis door Centraal Portugal met een overnachting in Viseu, een charmante en levendige stad. Hierna reist u door en kunt u een bezoek brengen aan de historische steden Braga en Guimaraes. Ook kunt u deze dagen op verkenning in de Dourovallei. Prachtige vergezichten van hellingen met begroeide wijngaarden en kronkelende rivieren. Een adembenemend uitzicht, waarbij een bezoek aan een van de vele wijnkelders natuurlijk niet mag ontbreken.

De volgende dag doorkruist u de Minho regio, alvorens u uw reis afsluit in het levendige Porto. In deze tweede stad van het land is genoeg te beleven en een prima afsluiter van uw reis.

Zeer leuke deal! Al vanaf € 629 p.p. te boeken!

Klik hier voor deze 12-daagse Fly Drive door Portugal!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top