Leuke spelletjes op je mobiel, top 5 apps

Leuke spelletjes op je mobiel, top 5 apps

Niemand kan ontkennen dat jezelf vermaken in deze tijd lastig is. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone waarop talloze spelletjes kunnen worden gedownload. Speel één van deze top 5 apps en u zult zich vermaken. Bovendien kunt u bij een aantal spellen uw vrienden en familie uitdagen. Wie zal er met de winst vandoor gaan?

Top 5 apps

Onderstaande spellen zijn te downloaden voor Android en iOS. Bovendien zijn de spellen gratis, maar voor sommige opties zult u moeten betalen.

 1. SimCity Buildt
  Heeft u altijd al eens uw eigen stad willen bouwen? Dan is dit spel geschikt voor u! In de stad kunt u wolkenkrabbers en fabrieken bouwen, maar ook een adembenemend park laten aanleggen. Om de verkeersstroom in de stad goed te laten verlopen, zult u een wegennetwerk moeten uitstippelen. U kunt grondstoffen verhandelen of samenwerken met burgemeesters. Laat uw creativiteit bruisen in dit fantastische spel.
 2. Hay day
  Bent u benieuwd naar het boerenleven? Ervaar het tijdens dit spel! Verzorg uw gewassen en dieren op de boerderij. Handel kunt u drijven met buren of vrienden. De gewassen kunt u vervoeren met uw eigen vrachtwagen of stoomboot.
 3. Draw something
  Uw creatieve brein kunt u de vrije loop laten in het spel. Het spel kunt u spelen met uw vrienden of familie. Teken iets en raad om en om wat de ander heeft getekend. Wie van jullie weet de meeste punten te behalen?
 4. Smule
  Bent u een muziekliefhebber of zingt u graag met de radio? Dan is deze app een app naar uw hart. U kunt namelijk zingen met mensen over de hele wereld, maar ook met uw vrienden of familie. Zingt u liever solo? Geen enkel probleem, want probeer maar eens de hoge noten van ‘I will always love you’ te raken. De app biedt u de keuze uit maar liefst miljoenen liedjes en songteksten.
 5. Fruit Ninja
  Wilt u een snel spelletje voor tussendoor? Dan is Fruit Ninja ideaal! Iedereen kan dit spel spelen. Probeer met een zwaard zoveel mogelijk fruit door te snijden. Hoe lang kunt u het spel spelen zonder game over te gaan? De app houdt uw scores bij. Dus probeer de volgende keer wanneer u het spel speelt, uw record te verbreken.

Heeft u zin om één van bovenstaande spellen te spelen? Wacht dan niet langer en download de app. Daag uzelf, uw vrienden of familie uit en wie weet kunt u zichzelf bekronen tot spelmaster van het jaar!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: