Now Reading
Leuke 50+ activiteiten

Leuke 50+ activiteiten

We worden allemaal een jaartje ouder. Toch is het belangrijk dat we onszelf bezig houden zodat we niet dagen lang naar de TV staren. Dit is vooral belangrijk als we met pensioen zijn. Het zoeken van een leuke hobby waar je nog eens wat mensen tegen komt kan lastig zijn, maar na het lezen van dit artikel zit je gelijk bomvol ideeën.

Wandelen
Wandelen is een leuke bezigheid ,vooral als het lekker weer is. Hierbij zorgen we er ook nog eens voor dat we sportief bezig blijven. Ken je niet zoveel mensen die graag met je willen wandelen? Dat is geen probleem. Er zijn genoeg wandelclubjes waar je je bij kan aansluiten. Kijk vooral ook naar een wandelclubje die aansluit bij jouw wensen. Wil je elke week wandelen of elke maand? Wil je een grote groep of juist een kleine groep? Het is er allemaal dus voor ieders wil wat.

Kaarten maken
Wandelen is vooral leuk als het lekker weer is, maar in de winter moeten we ook een hobby hebben. Het maken van kaarten, en dan vooral kerstkaarten is erg leuk. Als het eenmaal kerst is heb jij al je kaarten al af. Je hoeft er alleen nog maar een kerstzegel op te plakken en je bent klaar. Het uitzoeken van een kerstpostzegel kan hierbij ook nog een leuke opvulling van je tijd zijn, aangezien er zoveel aanbod is. Stuur je zelfgemaakte kerstkaarten naar je familie en vrienden en ze zullen super blij ermee zijn.

Spelletjes avond
Een spelletjes avond is altijd gezellig. Onder het genot van een lekker drankje andere mensen leren kennen en ondertussen een leuk spel spelen. Ook dit wordt in steden en dorpen vaak georganiseerd. Ga jij voor de bingo avond of toch liever een potje klaverjassen? Het is vaak allemaal mogelijk.

Lees ook
pandemie

Zomer of winter, overdag of s ‘avonds, voor iedereen is er wel een leuke activiteit te bedenken. Wat ga jij doen?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top