Now Reading
Lekker luieren of actief genieten

Lekker luieren of actief genieten

Portugal heeft vrijwel iedere vakantieganger een heerlijke vakantie te bieden. Voor zonaanbidders en voor golfliefhebbers, fietsers en wandelaars zijn er volop mogelijkheden aan de zonovergoten Algarve, de prachtige costa’s en op het bloemeneiland Madeira.

De Algarve is de schitterende zuidkust van Portugal. De Oost-Algarve biedt kilometerslange, brede zandstranden en de West-Algarve staat juist bekend om de indrukwekkende , karakteristieke rotskusten. Bij ons kunt u een keuze maken uit een uitgebreid aanbod hotels, appartementen en bungalows, van sfeervolle, typisch Portugese familiehotels in het achterland tot populaire accommodaties aan de kust.

Zonnen en luieren of liever actief?
Behalve op het strand kunt u aan de Algarve ook op een terrasje of in een lokaal cafeetje of strandtentje ontspannen genieten van de ‘couleur locale’. En als u iets wilt ondernemen zijn er volop mogelijkheden: deelnemen aan een van de vele georganiseerde excursies per bus, boot, jeep of fiets bijvoorbeeld. Er zijn zelfs speciale wandelweken. U kunt er ook prima op eigen gelegenheid op uit trekken: wandelen, fietsen, met een huurauto of met het openbaar vervoer. Bij sommige accommodaties is een huurfiets zelfs inbegrepen. Voor golfliefhebbers bieden wij aantrekkelijke pakketreizen.

Uw vakantie begint dicht bij huis
Bij ons is het mogelijk om naar het zonnige Faro te vertrekken vanaf de luchthavens in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven Vanaf 20 maart 2015 kunt u ook vanaf Groningen vertrekken.

Portugese costa’s
Minder bekend dan de Algarve, maar minstens even aantrekkelijk als vakantiebestemming zijn de Portugese costa’s: de Costa de Lisboa op slechts een steenworp afstand van het boeiende Lissabon, de Costa de Prata, de bij de lokale bevolking zeer geliefde zilverkust van midden-Portugal, en de noordelijk gelegen Costa Verde die loopt van Porto tot aan de Spaanse grens. De costa’s bieden prachtige stranden en in de omgeving zijn er legio bezienswaardigheden te bezoeken. Wij hebben heeft een ruime keuze aan accommodaties en ook combinatiereizen behoren tot de mogelijkheden.

Wie tijdens zijn vakantie nóg meer van Portugal wil zien en beleven, kan kiezen voor een Primavera-rondreis door Portugal per touringcar of huurauto.

Schoonheid van een eiland
Ook het Portugese Madeira biedt zowel de zonaanbidder als de natuurliefhebber alle mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Madeira wordt wel ‘bloemeneiland’ genoemd, maar ook de bananenplantages, citrusbomen, wijngaarden, watervallen en steile rotswanden maken een onuitwisbare indruk. In de hoofdstad Funchal vindt u sfeervolle winkelstraatjes en gezellige terrasjes, waar het, net als in de kleinere dorpjes in karakteristieke sfeer, goed vertoeven is.

Zin in Portugal?
Bezoek de website van Primavera Reizen en lees meer over onze Portugal vakanties. Of bel 010-2452555.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top