Now Reading
Last minute tips voor juni

Last minute tips voor juni

Met het wisselvallige weer in Nederland is het altijd wel even fijn om een zonzekere bestemming op te zoeken of waar de temperaturen gewoon al heel erg aangenaam zijn. Want wat is er nou heerlijker dan er tussenuit te knijpen en de zon op te zoeken? Wij hebben een top 4 voor jullie gemaakt met bestemmingen voor lekkere last minutes.

Spanje

Spanje is bijna het hele jaar door een goede bestemming voor zonvakanties. In het binnenland wordt het al aangenaam warm en is het lekker genieten van een zonvakantie op bijvoorbeeld Mallorca. Maar voor hogere temperaturen is een zonvakantie op de Canarische Eilanden nog beter. Geniet van al het moois dat bijvoorbeeld Lanzarote, Tenerife en Gran Canaria te bieden hebben. Elk eiland heeft zo zijn eigen karakteristieken, dus er is voor ieder wel wat wils.

Waar wij altijd enthousiast van worden is Tenerife. Het is het grootste eiland van de de Canarische Eilanden en is van vulkanische oorsprong. Een echte hotspot is de grootste vulkaan van het eiland, El Teide. Het is de hoogste berg van het grondgebied van Spanje, echt een aanrader om te bezoeken!

Griekenland

Een vakantie naar Griekenland is altijd wel een goed idee. Op de verschillende eilanden zoals Kreta, Mykonos, Rhodos en Chalkidiki is het al prima vertoeven onder de Griekse zon. Een van de favorieten blijft ook Kos. Het is het op twee na grootste eiland van de Twaalf Eilanden en het ligt in het oosten van de Egeïsche Zee. Maar over het algemeen is het wel lekker weer in Griekenland. Nu ligt de keuze tussen de Griekse hotspots bij jou… Weet je al wat het wordt?

Curaçao

Een van de populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlandse vakantiegangers blijft Curaçao. En dat is niet zomaar. Het hele jaar door heerst er een heerlijk tropisch klimaat. Altijd fijn wanneer je op zoek bent naar een lekkere bestemming voor een last minute vakantie. Wat we ook niet mogen vergeten is dat het beschikt over hagelwitte stranden, schitterende duik- en snorkelplekken, culinaire hoogstandjes en tal van bezienswaardigheden.

Lees ook
Overwinteren in Europa

Kaapverdië

Een bestemming die ook steeds bekender wordt onder de vakantiegangers. Direct bij aankomst is het ontspannen sfeertje te voelen dat heerst op dit eiland. Bovendien is het op Kaapverdië het hele jaar door rond de 25 graden. Ideaal voor een last minute vakantie! Wat wel eens kan gebeuren is dat het er af en toe bewolkt is, maar hiervoor is het aan te raden om de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten te houden.

Wanneer je een last minute vakantie boekt naar een van deze bestemmingen zullen jullie ongetwijfeld een fantastische vakantie beleven. Alvast een fijne vakantie toegewenst!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top