Now Reading
Dit kunt u doen op tweede kerstdag – tips

Dit kunt u doen op tweede kerstdag – tips

Tweede kerstdag

De kerstdagen vallen dit jaar in het weekend. Wanneer u geen kerstvakantie heeft kan het dit jaar aanvoelen als een gewoon weekend. Indien u wel al een paar dagen vrij heeft kunt u wellicht wel wat extra inspiratie gebruiken om tweede kerstdag op een leuke manier in te vullen. Dit kunt u doen op tweede kerstdag.

Kerstfilm marathon op tweede kerstdag

Geen zin om vandaag op pad te gaan? Maak het in huis gezellig. Kerstboomlampjes aan, kaarsjes aan en maak een rijtje van de kerstfilms die u graag wilt kijken. Via diverse streamingstdiensten is het filmaanbod oneindig. Traditioneel worden er ook veel films op tv uitgezonden, pak de gids er dus maar eens uit en plan uw dag vol leuke films. Vandaag hoeft u geen kerstoutfit aan. Maak het u zelf comfortabel en geniet van een dagje niks hoeven doen.

Ga de natuur in en geniet van een wandeling

Heeft u op eerste kerstdag de hele dag al binnen gezeten? Lekker gegeten met familie of vrienden? Kies vandaag voor een buitenactiviteit. Wandelen kan altijd en overal. Wandel een route vanaf uw huis of pak de auto of fiets om naar een andere startplek te gaan. Een dagje in de natuur doet iedereen goed.

Bezoek een museum of ga de stad in

Op tweede kerstdag zijn (mits corona het toelaat) alle winkels, woonboulevards en musea geopend. Ga shoppen of plan een museum bezoek je in. Op veel plekken in grote steden of bijvoorbeeld in het openluchtmuseum zijn schaatsbanen op gebouwd. Nog even een rondje op de ijzers maakt het kerstgevoel natuurlijk helemaal compleet.

Lees ook
Kerst in Brabant met Live muziek

Sluit de dag avond met lekker eten. U kunt natuurlijk zelf in de keuken gaan staan echter zijn er op tweede kerstdag ook voldoende mogelijkheden om lekker eten af te halen of te laten bezorgen. Restjes over van gisteren? Wordt creatief en maak er een nieuwe maaltijd van.

Fijne dag vandaag!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top